I MORGEN ER DET ÅRET JEG FLYTTER

Det var den beste overskriften jeg fant på. hahaIdag er det nyttårsaften, og i morgen er det 2011. I morgen er det året jeg flytter til USA, vekk fra Norge, vekk fra alle venner og alt jeg kjenner, og til bare en stor ukjenthet (er det riktig ord? haha) ..

Herregud jeg kjenner seriøst ingen borti der, skummelt... men jeg prøver å tenke minst mulig på det, jeg vet at jeg er god til å bli kjent med folk, hehe.. Det kommer til å bli en opplevelse for livet, og jeg kommer til å komme til juni 2012 med mange gode minner og mange venner jeg aldri kommer til å glemme, og forhåpentligvis en familie som jeg ser på som min andre familie!

Det er fortsatt lenge til, men tiden går fort. Jeg regner med at jeg får avreise dato i August, jeg kan ikke få i Juli, for da er jeg i Thailand, så det må jo bli i August. lol. Det er 8 måneder til det, jeez....

Jaja, tiden kommer til å gå fort, og jeg gleder meg og gruer meg! Det  var egentlig det jeg skulle fram til. Sååå

Fred ut :-)

KOS DERE I KVELD!
BLOGGEN DIN?

Som nevnt i en tidligere blogg er jeg superdårlig på å linke folk når de kommenterer at de har lenket meg. Så vis alle som har USA blogg bare kan legge igjen lenk til bloggen sin her så skal jeg love dere at jeg lenker dere! Haha.

Love this picture

 

 

Peace out
NEEEI

Æsj. Søknaden ble ikke godskjent! Teit. Dette var feil:

1.

Emergency contact kan ikke være en av foreldrene. Så vi må sette opp en god familie venn siden jeg ikke har noen tanter, onkler besteforeldre etc.

 

2.

Jeg hadde (eller rektor på skolen hadde) krysset av at jeg går i 10. klasse nå, det er feil. Jeg går i 11. klasse! Lol

 

3.

Jeg er ikke vaksinert mot polio (TPOV) så jeg må begynne med det også!

 

Ellers var søknaden grei, og den burde være heeeelt ferdig i morgen :-)

 

 Ble deres søknad godskjent med en gang :-) ?
GJETT HVA

JEG ER GLAD!

Første mann til å gjette hvorfor er kul :)
HELT OK

Den følelsen av at man er ferdig med alt skrivearbeidet som har med søknaden å gjøre. Og å vite at jeg bare har igjen å scanne inn de siste papirene og laste det opp, og så kan jeg trykke på SUMBIT knappen. Men da begynner ventingen igjen, denne ventingen tror jeg er verre enn den ventinga jeg ventet når jeg ventet på søknaden. (hang dere med på den???)

De neste månedene kommer til å være så sykt nervepirrende, men kommer ikke til å få så mye tid til å tenke på det framover, eller jo, selvfølgelig litt! Men hele juleferien skal jeg jobbe med skolerevyen (ALLE SOM BOR I OSLO MÅ KOMME Å SE NORDSTRAND REVYEN "LURVELEVEN" MELLOM 10-20 NOVEMBER, TROR JEG DET VAR. DET BLIR BYENS BESTE!!!!!!!!!!!), I hele januar fram til 20 januer er det Revy. 21-22 januar er det juleball, så er det skolestress, og 7-9 mars er det Trysil-tur med trinnet, og etter det er det enda mer skolestress, og etter det får jeg forhåpentligvis verstfamilie!  HihiJeg klarer ikke beskrive hvor mye jeg elsker dette bildet.

// weheartit

 

Gleder dere dere til å få vertsfamilie :D ?
USA

jeg gleder meg.

EN LITEN FORKLARING

Tror jeg skal komme med en forklaring på innlegget under! Hehe.

Vis det var noen som ikke skjønte det, så var det søknaden jeg mente at jeg kommer til å gi opp straks, ikke noe annet. For ellers er livet mitt så og si perfekt føler jeg :D

Det jeg mente var at jeg så og si BARE har hatt masse motgang når det gjelder søknaden, føler at alle de som egentlig skal hjelpe meg ikke har hjulpet meg i det hele tatt. Alle har bare sendt meg og alle mulige papirer videre til andre, som gjør det samme som de før. Var flere ganger jeg har vært på nippet til å sette ut i full gråt fordi de sier at de ikke vil skriver under til meg. Fikk til og med slengt i trynet at hun ikke trodde på at jeg skulle til USA, at jeg bare spurte om et stempel for en eller annen idiot som skulle bruke det på en negativ måte mot skolen. Herregud da holdt det på å klikke for meg!

Tumblr_lcynfdn71h1qe5r5jo1_500_large

Peace and love people! peace and love ...

// weheartit

 

Så har tatt en liten pause fra alt med USA i det siste, rett og slett fordi jeg ble så sliten, og følte at det ødela dagene mine litt. At jeg bare tenkte på det, jeg har jo faktisk et liv utenfor også! Så håper dere skjønner det. Men nå er jeg tilbake!

For i går tok jeg røntgen av brystet, og fikk svaret idag. Har ikke sett det enda, fordi pappa hentet det, så jeg får se det enda. Så får håpe jeg ikke har Tuberkulose, for legen sa at jeg har vært i kontakt med en som har det.. Så kan trygt så jeg gruer meg sykt til å få se testresultatet!!!! Også i morgen skal jeg ta første Hepatitt B sprøyte, og så er jeg ferdig :D:D:D:D:D:D haha, GOD FØLELSE!

 

Hvor lang har dere kommet med søknaden?
GIR OPP STRAKS.

Takk for meg
DET BLIR BARE MER OG MER OG MER OG MER OG MER ........

På mandag dro jeg på Bogerud helsestajson for å ta en sånn pirke-sprøyte for å skjekke at det er nok BCG i kroppen, idag morges kom jeg tilbake til Bogerud for å lese av testen.

I går kveld så jeg jo tydelig selv at det hadde kommet en ganske stor, rød flekk og jeg hadde blitt ganske hoven der hvor sprøyten var tatt, men håpet bare på at det var normalt. Når jeg kom til helsestasjonen målte legen det røde merket og hevelsen, og hun sa at den var alt for stor.. Så begynte hun å skrive på pcn, og sa at jeg måtte på sykehuset! Herregud ble skikkelig redd med en gang hun sa det, hun sa at jeg må ta røntgen av lungene for å se etter ett eller annet, huff stress :( 

Jeg har også fått tak i første dosen av Hepatitt B sprøyten, så ligger en dose av den hjemme hos meg. Snakket med helsesøster for noen uker siden, og hun sa at hun kunne sette sprøyten, var hos hun tidligere idag, og fikk avtalt tid for at hun skulle sette den i morgen tidlig. Men tror du ikke jeg fikk melding om at hun jeg måtte dra på vaksinasjonskontoret for å BETALE for en sprøyte jeg allerede har liggende hjemme i kjøleskapet? Og få ENDA mere fravær enn det jeg allerede har fått...

Føler at alt går imot meg ang dette USA styret, det ene øyeblikket føler jeg at jeg straks er ferdig, men dagen etter så føler jeg at jeg må starte på nytt igjen.

Føler at de to eneste personene som faktisk vil hjelpe meg med søknadsprosessen er mamma og pappa, føler at  ABSOLUTT INGEN ANDRE vil hjelpe meg, og at jeg aldri blir ferdig. Føler at alle jeg går til ikke vil hjelpe meg, og bare sender meg videre til andre folk som sender meg videre igjen .. ALT GÅR I MOT MEG .. Gleder meg til jeg er ferdig, vis jeg blir det.. føler veldig at det ikke kommer til å se, og 19 desember når søknaden skal være inne, blir lenger og lenger unna. FML

 

Takk for meg

Snakkes
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits