"Har du fått søknadspapirene?"...

... er et spørsmål jeg har fått daglig de siste ukene.

Og svaret er NEI. Jeg, og flere andre som reiser med Explorius har fått beskjed om at papirene kommer i november/desember. Men en jeg snakket med her om dagen sa at en fra Explorius allerede har fått papirene sine. Vis du leser dette kan du si hvem du er? hehe er nysjerrig!

Så jeg har ikke fått dem, for dere som lurer på det!Min spilleliste om dagen

Jaja, vet ikke hvordan jeg får de små, så dere får klare dere med store YouTube videoer.

 

Jaa, jeg har fått seriøst dilla på noen av russesangene for 2011. Gidder ikke legge ut alle russelåtene :)

 

Gammel låt jeg vet.. men RAVEEEEEEEE!

 

Sånn, følte at det kanskje var nok siden det var så store YouTube vinduer! Men kan legge ut flere når jeg vet hvordan jeg får de mindre! (Noen som kan si meg hvordan man gjør det?)
Hva skal jeg skrive om?

Jeg vil blogge, men jeg vil blogge om USA og utveksling, og ikke om hverdagen.. Så gi meg litt tips om hva jeg kan blogge om som handler om utveksling eller USA. Så kjør på om det er noe spesielt dere lurer på, eller vil at jeg skal skrive om :-)

Ser forresten at jeg har noen faste lesere, men hvem er dere? Hadde vært koselig å få vite hvem dere som leser bloggen min er! heheMeg og hesten til en venninde.. random

 

Snakkes

M'

Svar på spørsmål

Ser jeg fikk inn noen spørsmål som jeg kan svare på, så har jeg hvertfall noe å blogge om!

 

Det er 2vgs du skal til USA sant?

Jepp!Jeg er et år yngre enn deg, og har utrolig lyst å fra til USA 2.året selv, men får ikke lov av foreldrene mine. Hvordan reagerte dine foreldre da du sa du ville på utveksling? Vet du hva jeg kan si for å få dem til å endre mening?

Med en gang jeg spurte så sa moren min noe sånt som "ja, det hadde vel vært en morsomt opplevelse for deg!". Så hun sa aldri nei. Men selvfølgelig var både hun og pappa utrolig skeptiske. Men vi dro på intervjuet, og fikk masse informarsjon, og det gjorde at mamma og pappa følte seg tryggere, og da ble de helt sikre på at det var greit.

Jeg vet ikke helt hva som kan hjelpe siden det gikk så bra med foreldrene mine, men på intervjuet får dere utrolig mye betryggende informasjon. Og selvom du blir godtatt etter intervjuet kan du fortsatt si nei vis foreldrene dine ikke lar deg i det hele tatt. Du kan også få dem til å lese blogger osv!Har du en spesiell stat du vil komme til?

Nei, men vil ikke til Alaska ..Hvorfor valgte du å dra dra på utveksling?

For å komme vekk fra Norge en liten periode, oppleve noe nytt med en ny kultur, og ikke minst få masse nye venner for livet!

 

Hvorfor begynte du å blogge?

For at venner og familie skal få følge med på hva jeg driver med uten at jeg må skrive et postkort annenhver dag, eller at de må ringe annenhver dag!

JA, jeg elsker wecamera..........

 

Som noen sikker legger merke til svarte jeg ikke på sånn spørsmål som "yndlingsfarge, drømmegutt, hva er hobbyen din. osv osv". Og det er fordi at denne bloggen skal dreie seg om USA året mitt som kommer, og mine opplevelser og forberedelser. Så derfor holder jeg meg til USA akkurat nå, men kan hende jeg tar et lite avbrekk senere. Og heller tar en ny spørsmålsrunde når jeg får flere faste lesere.

Men vis det er noen som lurer på noe ang. utveksling til USA, så er det bare å fortsette å spørre, så skal jeg selvfølgelig svare så godt jeg kan.

 

M.
skjera

Kreativt ...

Sorry bloggfravær de siste dagene, men sånn er det bare ;-)

Var å så keepern til Liverpool i går, siden jeg vant noen billetter gjennom blogg.no. Tok med meg Ingrid (bildet), så det var kooos :) Filmen var helt grei, den var ikke ment for meg og Ingrid sin alder, og det merket vi godt. Men den hadde noen morsomme innslag som jeg lo av. Så den er verdt å se for folk som nettopp har begynt på ungdomsskolen! siden det er det filmen handler om.Ellers så avslutter jeg spørsmålsrunden, gidder ikke svare på 10 spørsmål. Så får heller ta en spørsmålsrunde når jeg har flere faste lesere! Men fikk inn et par spørsmål om utveksling som jeg skal prøve å svare så godt som mulig på i et senere innlegg.

Men nå må jeg tute av gårde til Kiropraktor og fysioterapaut, yaay

 

Snakkes :)

 
Mobilblogger!

Det er bare en test :):)

Men husk spørsmålsrunden min da folkens!! Har såvidt fått inn noen spørsmål.. Så legg igjen masse spørsmål i dette innlegget. Da er du en knupp! Jeg skal svare så godt det er mulig :)

Snakkes! Og når jeg kommer tilbake håper jeg har fått noen spørsmål :)

Looove!... HahaJeg angrer fortsatt ikke ...

... Og jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det med det første heller!
Her om dagen la en dansk jente meg til på msn, hun hadde lagt meg til fordi hun hadde funnet ut at jeg skal være utvekslingelev til neste år. Så vi ble sittende og snakke ganske lenge faktisk, hun var utrolig koselig og hyggelig! En kjempe søt jente som jeg håper jeg kan bli bedre kjent med!  Vi snakket faktisk om at hun skulle komme å besøke meg i Oslo til vinteren, og at jeg skulle besøke henne i Odense. Må jo selvfølgelig bli bedre kjent først da :)

Det at denne jenta la meg til, og ville snakke og bli kjent med meg er en av grunnene til at jeg ikke angrer.

Men hva er det jeg ikke angrer på ?

Jo, jeg angrer ikke på at jeg skal være utvekslingselev! Blir kanskje teit å si det så tidlig, et år før jeg drar. Men allerede har jeg blitt kjent med så mange hyggelige og koselige menneske som også skal på utveksling! Og jeg håper det blir flere også, for ja.. jeg er utrolig sosial og pratsom! hehe

Så vis du har lyst til å ta en prat, så legg meg til på facebook; Marie Lian !

 

Ellers vil jeg bare minne dere på spørsmålsrunden i bloggen under. Legg igjen en del spørsmål, så jeg har noe å svare på :)


Spørsmålsrunde!

Ja da fyrer jeg løs med en spørsmålsrunde! Spør meg om alt! Så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :)

Jeg svarer når jeg har fått inn en god del med spørsmål :) !

 

Marie'
Tusen takk Elise!

Som dere sikkert ser har jeg fått et nytt design! Og jeg digger det :D

Bildet er lånt fra bloggen hennes (bare si ifra vis jeg skal fjerne det, Elise ;))

Det var Elise som lagde dette designet, bloggen hennes er http://elissebi.blogg.no/ (skjønner ikke hvordan man lager lenking ... ). Ta å besøk den! Og se på det stilige designet hun har også!

Hva syntes du om designet mitt :) ?

 

Marie'
Hjelp meg med design?

Som dere sikkert ser har jeg en veldig kjedelig header, og et utrolig kjedelig design! Så jeg lurte på om det var noen snille lesere der ute som kunne gjort meg en stor tjeneste å lage design og header til meg?

Jeg kunne tenkt meg:

- Ny header (med bilder + noe som er USA inspirert)

- Et mer oversiktlig design

- Et slideshow hvor jeg kan vise bilder!

- Litt mer farger på designet mitt, men ikke for knæsje farger! Mer duse og rolige farger.

- Og diverse andre duppeditter :))

Selvfølgelig, er ikke et must å ha ALT! Men hadde vært fint om noen gadd å lage et design til meg med hvertfall noen av disse punktene :)

Designeren får selvfølgelig reklame!!!

 

Du kan bruke av disse bildene:

lol ja .. har ingen ordentlige bilder av meg på denne pcn .. men håper noen klarer å lage noe ut av de bildene her! Hadde betydd utrolig mye :)

Send designet eller headeren til meg på: marieiusa@hotmail.com

Også spør vis dere har noen flere spørsmål :) !

Legg igjen en kommentar også, vis du bestemmer deg for å være kjempe snill mot meg :)
The bridge

Life is like a bridge ...When it's good, it can be so short...

But when it's bad, it can be so long ...
Utvekslingsgruppe på facebook!

Ble medlem av en gruppe på facebook i sted som heter  http://www.facebook.com/group.php?gid=157535554269725 . Fikk fort kontakt med andre som skal reise til usa neste år! Anbefaler andre som skal reise til usa (eller andre land) å gjøre det samme :) 

Slenger med noen bilder jeg har tatt i høstferien før jeg tar kvelden;

Ble en del bilder!

Hva syns du om bildene?

Er du medlem i facebookgruppa?

 

Marie'
India turen er avlyst.

klokken er 02.35, ops... skal legge meg straks, men tenkte bare jeg skulle si at India turen jeg egentlig skulle på den 18-25 oktober desverre er avlyst. Fordi en reiseleder fra England har blitt dårlig får ingen fra norden dra (2 fra Norge, 2 fra Finland og 4 fra Sverige). Dette var selvfølgelig utrolig skuffende! Men da rektor ringte meg å sa det, sa han også at Goethe institutt skulle prøve å ordne en ny tur i Februar, så får krysse fingrene for at det blir noe av da!

Men på den positive siden får jeg helle tilbringt uken med go' jentene mine! som jeg ikke har sett på over en uke nå, siden jeg har høstferie, og har vært i trøndelag, og nå er jeg i rendalen, og drar videre til elverum i morgen ... Noe jeg har lært ut av det her er at jeg ikke skal ha for høye forventninger, for ingenting er sikkert før det skjer. Det har jeg lært nå! Og i tillegg har jeg tatt vaksiner til over 1000 kroner for ingen nytte .. yay! haha, de kommer sikkert til nytte en gang :)kaffe mocca <3 my love!

 

natta!

marie'
Tatt vaksine(r) + nesten alt er klart til India!

Har som tidligere sagt tatt vaksine idag, og den var mot Hepatitt A. Har også drukket et glass med vaksine for Kolera! Det smakte bringebær sto det, men det smakte helt forferdelig syns jeg!


Haha syns synd på meg selv ja .. eller ikke :) fint bcg merke forresten ..

 

Hvertfall.. nå er vaksiner og sånt overstått, og vi har sendt inn kopi av passet mitt og sendt inn kontrakt. Så nå er det bare des litt større papirene som står igjen, men de har jeg ikke fått tilsendt enda. Så det blir nok litt stress siden jeg ikke er hjemme før neste søndag! For jeg skal til Trondheim og Åfjord i morgen, og Renafjellet på torsdag, og Elverum på lørdag.. Stress! menmen alt går :)

 

Forresten! Fikk en hyggelig overraskelse når jeg så på temperatur måleren på onsdag;31 grader ute!!! Ok, måleren står i solveggen, og jeg vet det er mye varmere der enn overalt ellers .. men ble glad fordetom! haha ..

 

Har dere høstferie nå? Hva skal dere i ferien?

 

snakkes :)
Høstferie og vaksine straks!

yes, da har jeg fått høstferie! Nå er det 10 dager til jeg skal på skolen igjen. Digg!

Akkurat nå sitter jeg på Oslo-city, på verdens tregeste nett vel og merke. Snart skal jeg dra bort til Nationaltheateret og møte min mor, for nå skal jeg nemlig ta vaksine! Vis dere leser innlegget under skjønner dere at jeg skal til India på språk-camp den 18. oktober. Og dette fikk jeg vite i går, så det er litt stress med vaksine , visum og alt det der! Men fikk en god nyhet i går, og det er at jeg slipper og ordne med visum, for det ordner Göethe institutt for meg :) !! Men vaksine må jeg ordne selv, så det skal jeg ivei for å ta nå. Jeg skal ta sprøyte for hepatitt A/B, i tillegg til at jeg skal få noe greier som jeg skal drikke, så kroppen min venner seg til maten og drikken i India. Skikkelig betryggende ....

Så idag har jeg levert kopi av passet mitt, og kontrakt som er underskrevet av moren og faren min. Så jeg er godt igang, gleder meg :) !

Kommer til og oppdatere her for hver gang det skejr noe nytt, men i morgen så reiser jeg til Trondheim og Åfjord, for så og dra til Rena på torsdag, og der skal jeg være til søndag, så blir mye stress uka etter høstferien! Også har jeg fem dager på meg til å ordne resten, for helgen etter høstferien skal jeg på Oslo Horse Show (noen andre som skal?), vet ikke om jeg får vært der på søndagen, for jeg vet ikke når avreise datoen min er ... Håper jeg får vite det så snart som mulig!

Det går ikke an å laste opp bilder nå, så håper dere overlever med et innlegg uten bilder :)

Vi snakkes !
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits