DAGEN I DAG + SHOPPING

I går så dro jeg, vertsmor og vertssøstrene mine for å gjøre unna litt skole shopping. Så nå er jeg fått masse nye klær. 2 jeans, en joggebukse, to shortes som er passelige for skolen, t-skjorter, gensere, hettegensere, et par mokkasiner og mer. Fikk også kjøpt badedrakt, svømmebriller og sånn svømmehette som jeg må bruke på trening. Hehe følte meg fin i den hetta når jeg prøvde den, så ut som en alien.

Vi dro på et senter i Eau Clair, jeg trodde det bare var et lite lokalt senter. Men det var kanskje stort! Hadde mange store merker som GAP, Victoria Secret, American Eagle, Aero, Hollister, Charlotte Russe osvosv.. Så fikk mer enn nok! Elsker shopping her i USA, alt er så billig, og siden vertsmor jobber i GAP fikk jeg 50% av på det jeg kjøpte der, som var to jeans og en shorts. Vertsmor la ut for meg, var 80 dollar for de tre tingene. Og når jeg kom hjem i sted sa vertsmor at jeg bare trenger å gi hun 30 dollar tilbake, fordi de 50 dollarene som jeg ikke trenger å betale tilbake kunne de telle som månedslønnen min :-) Så tror det var septemberlønna mi, så jeg får ikke ny månedslønn av dem før oktober :-) De kjøper forresten også alt av hygieneting for meg, for de syns det er så teit at vi må kjøpe det selv, noe jeg også syns egentlig! Hehe

Vel, fikk hvertfall kjøpt en del!

 

Dagen idag så fikk jeg sovet ut, siden begge jentene er på daycare, vertsmor er i Eau Clair og jobber, og vertsfar er ute i verkstedet sitt og jobber.Så jeg har hatt fire jenter hos meg,  Morgan, Jayde, Kayla og Giulia! Sistnevnte er utvekslingselev fra Brasil i år, og bor hos Kayla. Var veldig koselig og få blitt litt bedre kjent med noen før skolen starter på fredag.

Skal mest sannsynlig ta physical testen i morgen, så jeg får begynt  med svømmetreninger på torsdag eller fredag, gleder meg kjempe masse til å endelig få begynt med treningene og komme i litt bedre form, hehhe. 

Snakkes :-)
CAMPING I PENINSULA STATE PARK

Hei! I helgen så har jeg som sagt vært på camping ved Green Bay. En time nordover. Helt på tuppen av Lake Michigan. Men før vi dro var vi innom AT&T, og jeg fikk endelig kjøpt meg iPhone4 i hvit!

Bilturen til Green Bay, hvor vi skulle møte broren til vertsmor, kona hans, og de tre døtrene som også skulle være med på camping tok rundt 4 timer, og fra Green Bay og til Peninsula State Park i Door County tok rundt 1 time. Vi kom ikke frem før i 7-8 tiden, så vi rakk akkurat å få opp camperen før det ble mørkt. Så vi tente opp bålet, grillet noen pølser og satt der bare egentlig. Vi la oss rundt elleve på kvelden, og sto opp sju igjen neste morgen. Ugh. Vi spiste frokost og så var det rett ut på dagen første sykkeltur på 18 miles tror jeg, sykkelen jeg hadde var ikke den beste så kjente det ganske godt i beina etterhvert! Etter å ha syklet et par timer dro vi på stranda, hvor de minste jentene bare badet, mens jeg, vertsfar, Lauren og Rachel tok to havkajakker og padlet fra stranda og over til en øy som var ca. en kilometer unna. Var skikkelig tøff sjø med mye bølger og pålandsvind, så padleturen ut til øya var tung! Vi kom frem, tok en pause på kanskje 15-20 minutter før vi padlet tilbake. Da var det null problem siden vi hadde vinden i ryggen og bølgene bare løftet oss i land.

På søndagen dro vi på en times sykkeltur før vi dro tilbake til campen, pakket sammen søkene før vi kjørte til Green Bay, til den andre familien sitt hus og spiste lunsj. Etter de dro vi til Green Bay Packers sin hjemmebane, egentlig bare for at jeg skulle få se den. Den var svæær! Måtte jo kjøpe en Green By genser når jeg var der, så nå er det også i boks! Vel, bildedryss fra helgen:

 

Det var bloggen var helga :-) Har et par andre innlegg på lager, så stay tuned!!
WISCONSIN SO FAR :) !

ÅÅåh, jeg elsker dette stedet!! Folkene her er supre, og vertsfamilien er helt topp! Jeg føler meg allerede som en del av familien, vertssøstrene mine oppfører seg som småsøsken på 6 og 8 skal (Gå meg på nervene), og noe av det første vertsfar sa til meg var "What's ours is yours!". Begge vertsforeldrene mine er kjempe kule, digger dem!  Også stedet jeg bor, huset er passe stort, eller jeg syns det er ganske stort. Og rommet mitt er kjempe stort! Har svææær seng og store skap. Jeg kan faktisk adjust (norske ordet?) om jeg vil ha senga myk eller hard med en fjernkontroll, også fyller deg seg med luft, eller slipper ut luft.

Vel kan si litt om hva de tre dagene jeg har vært her har gått ut på. Flyet fra Gardermoen gikk 14.45, så via Reykjavik og så videre til Minneapolis. Alt gikk utrolig greit! Nesten ingen venting på noen av flyplasseene, immigration control gikk kjapt og enkelt. Møtte vertsfamilien rundt 7.30pm også kjørte vi inn i Wisconsin og stoppet for å spise (første måltid i Amerika var selvfølgelig fastfood) før vi kjørte hjem til det nye huset mitt, vi var bare hjemme for like 30 minutter or something fordi vertsforeldrene mine skulle spille en softballkamp (Hele familien er veldig aktive og spiser faktisk ganske sunt!). Klokken var rundt 11.30pm når vi kom hjem, og jeg var ikke i seng før 12.30am, så var en laaaang dag! 

Det var tirsdagen. På onsdagen så lot vertsfar meg sove ut. Jentene var at daycare, og vertsmor var på jobb i Eau Claire. Så jeg våknet rundt 11.30am,  tok en dusj, pakket litt ut. Så dro jeg, vertsfar og en kompis av vertsfar ut for å spise lunch, fastfood igjen. Hehe.. Seriøst de har ekstremt mange fastfood sjapper her!! Og de har alle mulige slags, alt fra taco til roastbeef. Og etter det dro vi for å se på telefon, og jeg kommer til å kjøpe en iPhone 4 idag :-) Også fikk vi kjøpt omformer så jeg får ladet pc og kamera. På kvelden i går så arragerte vertsfamilien min og noen familien venner et lite "finally got here party" for meg hos en jente som heter Morgan som er på min alder. Hun hadde invitert halve volleyball laget sitt, så var 12 andre jenter der som jeg kommer til å gå på skolen med. De var alle kjempe hyggelige! Var litt sjenert i starten, siden de var så mange som alle kjenner hverandre så godt fra før av, men det gikk seg til etterhvert. De var alle kjempe koselige! Var også en annen utvekslingsstudent der fra Mexico. 

I går, torsdag, så skrev vi meg inn på skolen og ordnet timeplan, så sånn her kommer timeplanen min for første og andre semester til å se ut:

 

SEMESTER 1:

7.40AM - 8:30AM - US HISTORY 2 

8.35AM - 9:35AM- ADUL RECREATION (Haha, aner ikke hva det her er.. Noe gym greier, vertsmor sa at det var sånne ting du kan gjøre som voksen for å holde deg i form. Vis det blir for kjedelig skal jeg spørre om jeg kan bytte til Weighlifting)

9.40AM - 10:20AM - INTRO FASHION & CLOTHING (gleder meg til dette faget :-) Ville gjerne ta et fotofag, men det sluttet de med i år...)

10.25AM - 11.15AM - GERMAN 3

11.20AM - 12.10PM - INTRODUCTION INTERIOR DESIGN (gleder meg til det her og! Interiør fag)

12.10PM - 12.45PM - LUNCH

12.45PM - 1.35PM - GEOMETRY

1.40PM - 2.30PM - ENGLISH 3

2.35PM - 3.05PM - POWER HOUR S1

 

SEMESTER 2:

 

7.40AM - 8.30AM - GEOGRAPHY'

8:35AM - 9:25AM - SOCIOLOGY

9:30AM - 10.20AM - GEOMETRY

10.25AM - 11.15AM - GERMAN 3

11.20AM - 12.40PM - TEAM FITNESS IN SPORTS 

12.45PM - 1.35PM - US HISTORY 1

1.40PM - 2.30PM -ENGLISH 3

 

Så det er timeplanen min det neste året. Ser faktisk ikke ut som jeg har lunch det andre semesteret, men jeg har early realease! 

Jeg hadde planer om å være med på Volleyball laget det første semesteret nå, men jeg kunne ikke det siden jeg tror coachen har veldig vinner innstinkt, og hun har kuttet laget med 10 spillere, så er bare de beste som kom med. Men jeg skal være med på svømmelaget i stedet. Snakkes med coachen deres i går, og han er kjempe kul! Utrolig hyggelig, og han sier at han heller vil at jentene skal ha det gøy, og ikke bare tenke på å vinne. Er flere andre utvekslingsstudenter med på laget, en fra Sveits og en fra Mexico, også kommer det en fra Tysklkand tror jeg. Så det blir artig :-) 

The girls! 

Feeding the cows!

Jeg har blitt veldig vandt til å snakke engelsk nå, og det er skikkelig uvant å skrive norsk, no kidding! Og akksangen min blir mindre og mindre, lykke!! Hater den, haha.. 

Folk her er som sagt utrolig koselige! Det strømmer inn med friend requests på facebook, får masse hyggelige meldinger fra jentene jeg møtte på onsdag. Og andre som gleder seg til å møte meg :-) 

Nå er det snart natte her, men god morgen over hos dere i Norge! I helgen skal vertsfamilien og jeg på camping til Green Bay sammen med en av onklene med tre jenter hvor en er like gammel som meg :-) Det blir gøy! Så har nok ikke noe internett hele helgen, så vi får snakkes på mandag! 

Snakkes :-)

I helgen
IKKE LENGE IGJEN NÅ..

Nå har jeg nettopp fulgt Ingrid til bussen og sagt hade. Jeg ser hun seriøst ikke på 11 måneder! Har ikke gått opp for meg enda selv om jeg måtte gråte litt når bussen hennes kom. Vet virkelig ikke hva jeg tenker og føler nå, en del av meg tenker at det her er kjempe trist og at å ikke se vennene og familien min på så lenge er helt forferdelig. Mens en annen del av meg er så utrolig gira på å få endelig få satt i gang det året jeg har ventet på så utrolig lenge nå! Om et døgn, så lander jeg på Minneapolis International Airport, og skal møte den fantastiske familien jeg skal bo hos det året her. Har bare igjen å pakke toalettsaker, så er jeg klar til å dra. Lurer skikkelig på hvordan den stunden på Gardermoen kommer til å bli, når jeg må si hade til mamma og pappa. Men samtidig så lurer jeg også veldig på hvorden det øyeblikket når jeg møter vertsfamilien min for første gang kommer til å være. Å se de to vertsøstrene mine med plakat som det står navnet mitt på, og legge meg til  å sove i senga jeg skal ha det neste året. 

Hadde faktisk leserrekord i går (22. August) med 256 sidevisninger og 183 unike! Artig :-):-)

Woop! 

Vel, skal prøve å få litt søvn. Så kan jeg vel skrive et innlegg i morgen før jeg drar til Gardermoen vis jeg rekker :-) 
IT'S NOT A GOODBYE, IS A "SEE YOU LATER"

I morgen skjer det, om akkurat et døgn nå så sitter jeg på flyet fra Oslo til Keflavik, da starter det, endelig! Var første skoledag på Nordstrand i dag, og møtte opp for å si hade til alle. Til lærerens store begeistring, ble sikkert nevt 4-5  ganger at "Vi er full klasse i dag faktisk, PLUSS en til!!" Og den plussen er meg, haha. Og rektor syns det er såå kult at jeg skal til Wisconsin siden han har en datter som har vært utvekslingselev der tidligere. Har fått sagt hade til alle på skolen, var skikkelig rart å være på første skoledag, da kjente jeg hvor mye jeg gleder meg til å gå på en ikke-norsk-skole! Norsk skole er så kjedelig, har ikke noe schoolspirit, man bare går på skolen og drar hjem igjen. Også var det så rart å si hade til alle sammen! Det har jo ikke gått helt opp for meg enda at jeg faktisk skal dra, så det føltes ut som en "Hade bra, sees i morgen" klem, men det er jo en "Hade bra, sees om 11 måneder" klem.. Rart! Men den hade-klemmen jeg må gi i kveld gruer jeg meg skikkelig til.. For jeg må jo si hade til Ingrid, beste.. Ååh, gruer meg skikkelig!! Hun kommer til meg i kveld, etter at jeg, mamma og pappa har vært ute å spist. Også er det hade :-((( Får jo ikke møtt noen i morgen siden alle er på skolen, kjipt! Men samtidig så slipper jeg å si hade til ALLe på en dag, og i stedet bare mamma og pappa.

Koffertene er så og si ferdigpakket, har tatt ut masse så nå veier begge rundt 20kg tror jeg, men skal litt mer oppi dem, men ikke mer enn 6 kg håper jeg! Har satt på Norges-klistremerker, så de er litt lettere å kjenne igjen siden de har ganske valige farger (Den ene er lyseblå og den andre er sort), også får jeg bare håpe på at de kommer frem til Minneapolis!
Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive akkurat nå, så  avslutter her. Kanskje det kommer et innlegg senere i kveld hvor jeg bare skriver hvor gira jeg er og at jeg ikke får sove, hehe. Men vis dere ikke hører fra meg senere så får dere ønke meg god tur nå! Hehe :-)) 
2 DAGER

Nå er jeg på min nest siste kveld i mitt eget hus på 11 måneder. Skapene er så og si tomme, og koffertene er stappa (overvekt....). Men den tid, den sorg, hehe! Var en om spurte om jeg kunne skrive pakkeliste, jo jeg kan gjøre det, men det er pakkelisten som bare jeg kan følge, på en måte. Jeg pakker det jeg trenger for å bo et år i Wisconsin, som er en stat med fire årstider, jeg trenger alt fra bikini til boblebukse.. I tillegg har jeg med alt for mye, så vil ikke anbefale pakkelisten min.. 


Må nok pakke om noen ganger, hehee

Men over til noe annet. I går hadde jeg avkjedsfest her i går, hvor de nærmeste vennene mine pluss noen til var på. Var utrolig koselig!! Fikk flere utrolig koselige kort, og masse norsk sjokolade og vossvann <3 Har sikkert tilsammen 4 pakker med melkesjokolade, stratos og kvikklunsj nå i tillegg til at jeg skal kjøpe på gardermoen. Så sjokolade blir det heldigvis nok av! Folk kom klokken seks, og de siste dro klokken tre på natten, ble en lang og koselig kveld! Bildene fra kvelden sier vel sitt, så her kommer noen av de;

Julie og Ingrid <3

Anna og Anniken <3


Går ingen steder uten Pepsi Max'en min :-):-)

Robin :-)))

Robin og Sindre :-))))


Meg, Ingrid og Martine <3

Sovna da vettu

I dag så har vi hatt kaffe og kaker med familievenner, var koselig og jeg er 51 dollar rikere :-) Så ut som om det var rene 17. mai her siden det var norske flagg over alt, haha. Bare se;
Noen av  gavene jeg har fått :-) Well, that's it for now! Som vertsfaren min alltid sier i slutten av mailene sine.. haha. Nå skal jeg finne masse bilder som jeg skal skrive ut og sette inn i fotoalbum og fotorammer som jeg skal ta med meg over, også kommer det kanskje ett innlegg i morgen vis jeg finner tiden :-) 

Snakkes!
4 DAGER

Herregud som tiden flyr! 4 hele dager og 4 lange netter igjen i Oslo. Jeg syns egentlig et er ganske lenge jeg. For dagene går veeeldig sakte nå! Jeg er så og si klar for avreise nå egentlig. Alt er på plass, har bare igjen å pakke den andre kofferten. Har funnet ut at med Icelandair kan jeg ta med to kofferter med 23kg, og håndbagasje med 6kg. Noe som egentlig var en stor lettelse! Fikk først vite at jeg bare kunne ha en koffert med 20kg, og siden jeg må ha med meg klær til alle årstidene, så går det helt fint at jeg får ha med meg to kofferter :-)

Har også fått kjøpt alle gavene til vertsfamilien, skriver ikke hva de er her, enda :-) Vel ikke så veldig mye å skrive nå egentlig. Skjer ikke sånn ekstremt mye om dagen. I morgen skal jeg ha avkjedsfest med noen venninner her hjemme, og på søndag så kommer det flere venner av familien hit. Så nå skal jeg bare nyte kvelden med mamma og pappa, og slappe av i fotballtrøya til Kevin som jeg fikk av han i avkjedsgave :-) 

Snakkes snart! Skal bli flinkere å blogge fremover de siste dagene nå, lover.
FORBEREDELSER OG OMRÅDEREPRESENTANT

Får flere spørsmål om jeg kan blogge mer, og skrive om forberedelser osv. Og jo, selvfølgelig kan jeg det! Men er ikke så kjempe masse nytt å skrive om vær eneste dag. Men jeg kan prøve!

For 1 uke siden sendte jeg mail til områdereprestanten min, og i dag fikk jeg svar. Dette var det jeg fikk som svar;

Hi Marie
I am sorry this did not get this to you sooner.  It was nice to hear from you.  I really think you will have a great time with your family in Menomonie.  There is a boy from Mexico -German girl-Brazil girl coming also to Menomonie High School this year.  When you come just have a good time.  I work in a Jewelry store in Au Claire about 20 minutes from Menomonie.  My husband is a Cop in the city of Mondovi where we live.  I have one Brother and Kerry has two sisters.  We have two Nephews and one niece.  We are looking forward to you coming.  Any time you need anything please feel free to call.  Have a safe trip here.
Thanks
Cindy

 Hun virker som en veldig hyggelig dame, og har vært områderepresentat før, så regner med at hun har god erfaring heldigvis :-) Det står også har det bare er 4 utvekslingsstudenter på Menomonie i år! Jeg har jo hørt fra andre som har vært på Menomonie, og kontaktpersonen på skolen at det pleier å være over 20 utvekslingsstudenter der vært år! Så det må jeg ærlig si at var en stor lettelse :-) 

 

mig mig mig och bara mig

Mens jeg er i USA så skal mamma og pappa pusse opp rommet mitt, så de første ordentlige forberedelsene mine blir å rydde soverommet mitt. Nøye. Alt dill dall som jeg egentlig ikke trenger å ha der skal ut, jeg skal bare stå igjen med det absolutt nødvendigste.Når det kommer til klær hadde jeg som mål å tømme det helt, så det ikke var noen ting igjen, men det tror jeg at jeg skal legge til side. Selvfølgelig, skapet skal IKKE være fullt når jeg kommer hjem igjen, men kan ikke gi bort ALLE klærne jeg ikke kommer til å ta med meg. Har et par venninner som skal få komme å plukke litt hvertfall :-) Så i løpet av uken skal jeg, mamma og pappa velger farger som rommet mitt skal males i! Er også litt småsnakk om å pusse opp hele ganger og få ny trapp her i huset, siden det er så stygt og dystert nå. Skikkelig 80-talls.. hahah. Så kan godt hende det er masse forandringer her når jeg kommer hjem! Og det gjør ikke noe :-) hehe.

Det var det for nå, vis jeg finner noe å skrive om så kan jeg legge ut et innlegg i morgen og. Men som sagt, skjer ikke så kjempe masse nå. Bare venter :-)
9 DAGER!!!!

Heeei!! Nå er dagene igjen i Norge endelig et ensiffra tall. Rart, men samtidig utrolig deilig. Nå er ventetiden snart over! Vertsfamilien styrer virkerlig nå de siste dagene før jeg kommer, vertsmor måtte til Las Vegas en tur på noen møter, så vertsfar må styre alene. Med hva da tenker dere? Hehe, jo nå skal dere høre. 

Vertsfamilien min skal arrangsjere et Finally got here party for meg når jeg kommer, eller dagen etter at jeg kommer siden jeg lander så sent på tirsdagen. Det skal være hos en jente jeg har snakket masse med, som foreldrene er gode venner av vertsfamilien, fordi moren der liker å arrangsjere sånne "get-togethers". Så Morgan, hun jeg har snakket masse med, skal invitere noen av venninnene sine og noen av de andre jentene jeg har snakket med. I tillegg skal foreldrene deres komme så vertsforeldrene mine kan få bli kjent med både foreldre og jentene jeg kommer til å være mest med. De har jo bare to små jenter på 6 og 8, så de er jo ikke akkurat in i den High School kretsen, men det skal forandres på nå, hehe! Så Hos Morgan skal vi grille og ha bonfire, og bli kjent. Gleder meg kjempe masse, og det er en PERFEKT start syns jeg :-) 

Jeg kommer som sagt på en tirsdag, og på onsdag så er finally got here partyet. Og den første helgen jeg er der så skal hele familien på camping med kusiner, tanter og onkler. Vi skal sykle til campingen (håper det ikke blir alt for langt, for kondisen er så dårlig som den kan få blitt. Når man har vært ute i over et år med skade.. hehe, "frisk" nå da!) og bo i en hytte, eller et telt. Er ikke helt sikkert, vet ikke så mye egentlig om den turen. Ved hvertfall at det er ved en av The Great Lakes! Vi skal padle kajakk i løpet av turen, sykle masse, and just have a really great time! 

Aaah, er så gira!! Vertsfamilien er virkelig den beste jeg noensinne kunne fått. De tar det her virkelig på alvor og legger alt i at jeg skal få et KANON år. Jeg reiser med Icelandair over, og jeg har skjønt at de bare kan ha 20kg i bagasjen, noe som er lite, hvertfall for meg. Så jeg må mest sannsynlig do some serious shopping when I get there! Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å ta med shampoo, balsam, såpe og alt mulig sånn som veier en del. Og det jeg fikk som svar til det var "Don't worry about that! We got tons of that here, so you can just have that. And bring what you can, and we'll go shopping for the rest. Remember, Diane get's 50% of at clothes from GAP. So we can go there! And Mall of America is just an hour away, so don't worry at all:)!" aaah, I love them!

Også fikk jeg avskjedsgave fra mamma og pappa i sted! En rød minlaptop! Digger den :-))

 

That's it for now. Må vel begynne å pakke om ikke så alt for mange dagene og, heheh 

 

Ser forresten veldig godt at dere er inne her, så dere kan godt legge igjen en kommentar mens dere er her og ;-)))
NÆRMER SEG

14 dagerMamma og meg på Lebua i Bangkok :-)

 

Nå er det bare 14 dager igjen til jeg er på vei til Menomonie, finally! Nå har jeg ventet i 8 måneder, og endelig er det bare 2 uker igjen. For dere som ikke vet det, så drar jeg 23. august, klokken 14.45 fra Gardermoen, så videre til Keflavik på Island før det er rett til Minneapolis hvor vertsfamilien plukker meg opp :-))) Mailer med dem vær dag nå, de er like gira som meg, tror de også syns at ventetiden har vært alt for lang! Dere aner ikke hvor misunnelig jeg er på dere som faktisk har dratt, og til og med startet på skolen! Jeg gleder meg faktisk ganske mye til å starte på skolen i år, to bad at den ikke starter før 1. september.. hehe! Jeg har også begynt å tenke på å pakke, tror jeg skal begynne på lørdag eller noe. Trenger god tid vet du! Og jeg begynner å bli litt utolmodig. 

Jeg vet jeg blogger dårlig og lite for tiden, men det eneste som skjer om dagen er jo venting. Og blir jo ikke ordentlig spennende å lese før jeg faktisk har kommet meg til USA! Så om to uker, da skal jeg love at det blir spennende å lese! :-) lol

19 DAGER

Om 20 minutter, er det 19 dager til jeg drar..

Sykt å tenkte på at jeg bare har 20 dager igjen her i Norge! Sykt å tenke på at det er mange som har dratt allerede egentlig. Og startet på skolen! Jeg har jo fått flybilletter nå, eller for et par uker siden, mens jeg var i Thailand, drar 14.45 fra Gardermoen til Reykjavik, så er det en times venting før jeg setter meg på flyet til Minneapolis. Nå skjer det snart altså... Jeg må si ha det til alle vennene mine dagen før jeg drar, for alle er jo på skolen når jeg drar. Så det blir bare meg, mamma og pappa den 23. august. Hadde håpet på å få sagt ha det til hvertfall Ingrid på dagen, men det går jo ikke. Så nå kjenner jeg at jeg gruer meg kjempe masse til både 22. og 23. august. 

Men samtidig er jeg veldig glad for at jeg drar såppas sent, jeg får møtt Lisa, tremenningen min, som jeg bare hadde fått mulighet til å møte den uken her pga. Norway Cup. Lotte kommer til meg fra Åfjord for å være her noen dager før hun drar videre til Bulgaria. Jeg satser på å få en tur til Sylling å få møtt alle der en siste gang før jeg drar. Og ikke minst alle her hjemme i Oslo. 

Jeg gleder meg veldig der i mot til endelig å få møte den fantastiske vertsfamilien min! Fikk forresten en mail av dem, hvor de skrev hvor lettet de var for at jeg var i Thailand 22. juli! Jeg bor jo i Oslo, og hvem vet, vis jeg hadde vært hjemme den dagen så kunne det vært fullt mulig at jeg var i sentrum. Var forresten å så på alle blomstene nede i byen i går. For et fantastisk land vi bor i. Det beste i folk kommer virkelig frem i en sånn her situasjon! Å lese alle lappene, diktene og hilsnene folk har skrevet og lagt ned sammen med en rose var utrolig flott og rørende.

Vis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen

♥♥♥♥♥♥

Og til dere som spør om når jeg skal få gjort ferdig alle lenkene og sånn; det kommer, en dag, kanskje... hehe! Kan hende at jeg bare lenker de bloggene som jeg leser, og ikke 173 blogger som jeg ikke leser :-) 

 

Ble et rotete innlegg som vanlig. 

 

Snakkes!

 
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  André i South Carolina, 2011/2012
  Caroline i Oregon, 2011/2012
  Cathrine i Arizona, 2011/2012
  Frida i Australia, 2011-2013
  Gro i Illionois, 2011/2012
  Kaja i Utah, 2011/2012
  Lene i Tennessee, 2011/2012
  Simen i Spania, 2011/2012

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits