FORANDRING FRYDER

Som dere kanskje ser har jeg gjort om ganske mye på bloggen! Mangler fortsatt et par ting, sånn som å sette inn header, også tenkte jeg og få overskriften på blogginnleggene midtstilt, men skjønner ikke hvordan jeg gjør det. Hehe.. Får også lastet opp store bilder her, noe jeg skal ta godt nytte av! Jeg skal også bli flinkere til å blogge, ser jo at lesertallet har sunket VELDIG i det siste. 

Er det noe spesielt dere vil lese om? Noe dere vil se bilder av o.l? Skrik ut! Vil jo at folk skal lese bloggen :) 
Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM-foto
JEG VIL HA!Som de fleste andre utvekslingstudenter som skal til USA, har jeg fått dilla på slike "Amerikanske-flagg-klær", tittet litt på nettet, og fant kjempe masse stilig! Slenger med noe av det jeg fant, klikk på bildet for å komme til produktet:

 

Jeg sitter også og prøver å gjøre noe med hele designet her, prøver å lære meg det HTML greiene som jeg ikke skjønner så mye (ingenting) av.. Og ny header prøver jeg og å lage. Så kommer nok til å være litt forandringer her utover de neste dagene, så stay tuned å si hva du syntes :-) Sykt å tenke på at noen av dere drar om under en måned. Mens jeg sitter og slikker sol i Bangsaen, Thailand, sitter noen av dere på flyet på vei over dammen. Sykt å tenke på. Jeg drar jo ikke før langt uti August, og da har sikkert over halvparten av dere startet på High School, møtt familien for første gang, fått masse nye venner og startet deres nye liv i statene! Herregud som jeg misunner dere den der... Men samtidig skal de bli litt deilig og, starter ikke på skolen før 1. september, og jeg får hele sommerferien her hjemme. Men tiden kommer jo til å fly uansett, så det er jo ikke den største nedturen! Hehe ok det innlegget her ble veldig rotete. Menmen.

 

Snakkes :) 


VISUM I BOKS!

Endelig er jeg ferdig med visum styre. Egenlig er jeg helt ferdig med al av papir arbeid nå tror jeg! 

 

- Søknaden

- Visum

- Innlevering av karakterer/vaksiner

 

Er ikke det alt? hehe.

 

For jo, på fredag så tok jeg sise vaksine og idag har jeg vært å ordnet visum. Så nå var det i boks!! Har jo hør folk som først måtte stå en time utenfor, og så over en time inne, men så lenge slapp heldigvis jeg å vente. Jeg sto rundt 20 minuter ute, og 1 time inne eller noe. Jeg hadde beregnet mye mer tid enn det, men det var godt å bli ferdig tidlig. 

Resten av dagen skal jeg tilbringe med Lene  som skal overnatte hos meg :-)Har fortsatt ikke fått noen avreisedato heller. Men det kommer :-)
SOMMERFERIE

This is the day we've been waiting for the last year. 
Hvorfor får du sminke gratis? 

Jeg får det gjennom jobben til Mamma!

 

Endelig er det sommerferie! Nå skal jeg ha fri i 69 dager, før jeg har første skoledag på Menomonie High School, den 1. September. Sick.. Men blir godt og, på en rar måte! Hehe.. Sommeren kommer til å gå fort! Om 20 dager drar jeg til Thailand for å være der i 18 dager, også er det Norway Cup, kommerm ange jeg ikke har sett på lenge der så kommer nok til å tilbringe hele uken der :-) Blir nok litt mer reisen innenlands i løpet av ferien også, håper på at jeg får tatt meg en tur til trøndelag blandt annet! Den 28. juni, på tirsdag altså skal jeg på ambassaden!

 

Hva skal du i ferien :-) 
WE ARE THE KIDS YOUR PARENTS WARNED YOU ABOUT

I'm sure gonna miss these saturday nightsIdag skal jeg ha avskjedsfest, blir koselig :) 

TUR MED ISE

Regner med at de fletse som reiser til USA skal på en tur som er arrangert av underorganisasjonen deres rundt februar/mars? Jeg har tenkt veldig mye på denne turen i det siste, og står mellom et dilemma om hvem jeg skal velge, hvem vil du?Hele tiden, frem til nå egentlig, så har det vært Hawaii som har vært stuck i hodet mitt. Men i det siste så har jeg hatt ganske lyst på den Western tourn. I California så er man jo innom alle stedene jeg har lyst til å se:

Trip Highlights:
- The bright lights of Hollywood and the beaches of Venice & Santa Monica
- Universal Studios
- Beverly Hills, Rodeo Drive & City of Angels
- The one and only fabulous Las Vegas Strip

- The majestic and breathtaking Grand Canyon

 

Så jeg heller veeeldig mot den turen her nå, samtidig som jeg har utrolig lyst til å dra til Hawaii og! Hva skal dere velge?
VIDEO; SVAR PÅ SPØRSMÅL, DEL 2!

Nå har jeg endelig fått nett hjemme igjen, så nå kommer del to av videobloggen med meg og Lene

Var noen spørsmål vi ikke svarte på siden de kom inn etter at vi hadde spilt inn, så her er svaret på dem;

 

 Hvorfor valgte du Explorius framfor noen av de andre organisasjonene?

Både min mamma, og Marie sin mamma sammenliknet alle de store organisasjonene som EF, STS, AFS, Aspect osv, og kom fram til at Explorius var den organisasjonen med best tilbud.

 

Kommer du til å savne meg?

Seff kommer jeg til å savne beste budden min <3Planlegger du reiseruta mi til USA når jeg skal komme og besøke deg?

Alt for deg right?! GLED DEG


Kan jeg ta med HErkules??? plis

Har jo kuer hos familien, en norsk fjordhest passer jo perfekt inn der :-) Så jepp!Har du allerede blitt kjent med folk på din alder der borte som går på samme skole?

Yeeeah broHvorfor valgte du å dra til USA?

For å komme vekk fra deg, Ingrid? <3 Hehehe neida, loveeee! Du vet :-) Orker ikke skrive ass.. Se videoen:

 

Sånn, da var begge videobloggene ute! Hva syns dere? Let us know :-) 

 

I morgen er det Oslorebus på skolen, lol, vi skal liksom bli bedre kjent med den byen vi har bodd i hele livet :-) Blir sikkert utrooooolig gøy... Men på kvelden står VG-lista for tur! Noen andre som skal dit :-) ?
SKYPE MED VERTSFAMILIEN?

Ser at det er veldig mange samtaler som handler om dette for tiden. Så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om min mening!

Tumblr_lm8ildv1le1qaaawwo1_500_large

Personlig så har jeg ikke mulighet til å skype med vertsfamilien fordi de ikke har skype, noe jeg egentlig er veldig glad for! Men ikke misforstå, vis jeg hadde hatt muligheten hadde jeg mest sannsynlig tatt den. 

 

Jeg tenker slik; Når man har skypet med vertsfamilien så har du på sett og vis sett ansiktet deres snakke til deg for første gang. Så når du møter dem på flyplassen, da blir det jo til at gleder deg til å ikke si ansiktet gjennom et web-camera. 

Men vis du ikke har skypet med dem før så blir det til at du gleder deg til å se ansiktet til vertsfamilien snakke til deg for første gang. Det er på en måte to forskjellige gleder, vis dere skjønener? Det er hvert fall sånn jeg tenker. Og det er hvert fall den gleden jeg vil ha. Ikke den gleden av å ikke se dem gjennom en pc-skjerm. Når du allerede har snakket til dem, og sett dem for første gang 3 måneder før du drar så blir det kanskje ikke like spennende som om det hadde vært vis du ikke hadde sett dem? Og ikke klikk i vinkel på meg nå, som sikkert noen har veldig lyst til kjenner jeg dere rett. Det blir nok utrolig spennende for dere og, men kanskje bittelitt mer for de som faktisk ikke har gjort det? 

Jeg mener ikke at det her er sånn det blir, det er bare en tanke jeg har. Ting kan skje helt anderledes, jeg har ingen fasit. Sier som sagt bare MIN mening.

Jeg kjenner det jo når jeg leser "Skypet med vertsfamilien for første gang idag! De er alle skikkelig hyggelige og har allerede tatt meg veldig godt i mot!"  osvosv at jeg gleder meg mer og mer til det sekundet på flyplassen i Minneaoplis, når dørene åpner seg og vertsfamilien står der forann meg. Høre stemmen deres for første gang. Se ansiktet dems snakke til meg for første gang. Jeg gleder meg til å få ALT på en gang! 

Dette er sånn JEG tenker, det dere tenker og velger å gjøre er helt opp til dere. Og jeg har ingenting med deres valg å gjøre. Noen syns kanskje også at det er best og få det i flere doser. Og som sagt, hadde jeg hatt muligheten til å skype med dem hadde jeg nok mest sannsynlig gjort det, men ingen vet om det hadde hatt positiv, negativ eller innen påvirkning for det som skal skje i august da jeg skal møte dem for første gang. 

Vintage_skype_large

Håper dere ikke dreper meg med stygge comments nå. Sier som sagt bare min mening! 

Ta en titt på videobloggen i innelegget under i stedet :-) 
VIDEOBLOGG; SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MED LENE, DEL 1

Da klarte jeg endelig og logge meg inn her, så her er første del med svar på spørsmålene deres. Lyden ble skikkelig teit, men samma. Videoblogg er videoblogg!

 

 

 

Hva syns du :) ? 
SPØRSMÅLSRUNDE MED MEG OG LENE!!

AVSLUTTET

Vi trenger masse spørsmål, vi svarer på VIDEO i morgen! Jeg skal til LENE, og vi skal spille inn videoblogg, så da hadde det vært kult med masse spørsmål om alt mulig! Vi svarer på alt :-))  blir eN vill videoblogg, lover.. Eller blir jo bare vis dere stiller bra spørsmål da, så kjør på! 

Gossip,girl,addiction,blair,and,serena,leighton,and,blake-9732332ddb08c08b44c689bf63007e83_h_large
COPENHAGEN

Heeei

Skjer ikke så mye på bloggen for tiden, i know. Men merker at jeg begynner å bli litt smålei av alt USA maset, det er greit nok med det jeg personlig gjør, men jeg ser jo på facebook gruppa og det kommer 50 nye innlegg vær eneste dag, og 10 av dem handler om det samme, er jo ingen som klarer å bla litt lenger ned for å få svaret på det man lurer på der. Og det blir litt slit i lengden, så har meldt meg litt ut av snakkinga på den gruppa :-) 

Men over til det jeg egentlig skulle si! I helgen, eller frem til nå så har jeg vært i København med mor, far og noen venner av familie. Har hatt en knall helg! Været i København har vært konge! Var bare inne i byen i går siden vi tok båten frem og tilbake. Var stekende sol og VARMT der nede, så jeg kunne sitte i bikini mens dere her hjemme chillan med regnet :-) Har fått shoppet av meg på Abercrombie & Fitch, Topshop og et par andre butikker, skal vise dere innkjøpene fra A&F og Topshop. Det er definitivt to butikker jeg kommer til å gå amok i når jeg kommer til New York! Abercrombie butikken luktet sykt godt, siden hele var jo spraya ned med parfyme, og ikke minst, det sto en kjekkas i bar overkropp når jeg kom inn i butikken :-) Helt OK, tok ikke bildet med han da.. Angrer på det nå! Hehe.

Jeg ELSKER København! Er en utrolig koselig by. Vi spiste lunsj på Nyhavn, på bryggen der. Halve meg satt i sola og halve satt i skyggen, så jeg ble skikkelig solbrent på den ene armen. Og når vi kom tilbake på båten tok jeg på meg den nye bikinien jeg kjøpte og satt meg ute på dekk i solsteiken, digg! Hele båten er en utrolig merkelig greie.. Jeg reiste jo bare med vokste, og når man er på sånn båt så sier det sg jo selv at man skal drikke, så jeg gikk veldig mye for meg selv. Og helt tilfeldig så måtte jeg på to venninner på Høyenhall (ungdomsskolen jeg gikk på)m så var litt med dem. Også var det jo et par kjekke gutter der og daa, hehe. 

Men over til bildene:

Hvit t-skjorte: A&F  
Den grønne og den gule toppen: Topshop
Blomstrete topp: Loftet
Grå med hvit tyll: A&F
Grønn shorts: Topshop
Blå bikini: A&F
Olashorts: A&F
Kjøpte ikke sånn supermasse derfra, men jeg er fornøyd :-) koster jo tross alt ganske mye penger. Er billigere i USA!Armbånd fra NORA NORWAY, love it!

Amerikansk godteri butikk

Karneval! hehe
That's it for now :) 72 dager til USA
DO YOU UNDERSTAND MUCH ENGLISH?

Fikk en friend request på face i sted, så at navnet var engelsk så jeg godtok siden jeg regnet med at hun var fra Menomonie. Kan vel vise dere hele samtalen, hvert fall starten. 

 

Me: Hey! Are you from Menomonie :-) ? 

Her: :-)

Me: Hehe :-)

Her: Do you understand much english? 

Me: Yes, pretty good! haha

Her: Haha, well that's good

Me: Yes, I know!

Her: How did you learn it? 

Me: School, haha

Her: For have long?

Me: 8 years or something!

Her: Well that's explains a lot:)

Me: Hahaha :)

Tumblr_lkp1useief1qcbxooo1_400_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hun her var faktisk en utvekslingselev som er der nå, fra Melbourn, Australia (FRIDA!!), hun skal være der til Desember (tror det er fordi skolesystemet i Australia er helt anderledes i forhold til her.. tror jeg!), hun skal også være senior, så blir morsomt :-) Har snakket med flere som bor der borte, og alle er så hyggelige! Gleder meg bare mer og mer, og kjenner at avreise nærmer seg! Deilig følelse :-) Men samtidig ganske rar... Hehe
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits