MY MUSIC

Siden det nesten bare har vært "sippeinnlegg" i det siste, så tenkte jeg  at jeg kunne dele mine favorittsanger for øyeblikket! So here you go;

 

Lady Gaga - Judas

 Lady Gaga - Hair

Lady Gaga - The edge of glory

Bruno Mars - The lazy song (love it!)

Major Lazer - Pon de floor ft. Vybz Kartel

Beyoncè - Run the world (girls) Liker den her egentlig bare fordi Pon de floor er med i den! 

Swedish House Mafia - Save the world tonight 

CANNABUS 2011! Året busslåt, helt rå! Går ikke an å bli lei.

East Clubbers - MOTHER RUSSIA 2011

FLEX 2011 - årets busslåt, Stavanger 

Sean Kingston - Party all night (Sleep all day)

 

Hehe det ble ganske mange.. Men det er hvertfall noe av det jeg hører på om dagen! Noen dere likte :-)  ?
HEHE

Andreas, jeg vet du kommer til å savne meg, sorry for at du ikke ble nevnt i forrige innlegg. pusspuss <3

Fornøyd? :)))) 
SPONSOR TIL BLOGGEN DIN?

Fikk spørsmål om hvordan den sponsorgreia funker! 

Jeg kom over en link til en utrolig bra nettside som finner sponsorer som passer til DIN blogg! Egentlig utrolig genialt, for man slipper å lete overalt og sende masse mail, for det kommer jo til deg! Man trenger heller ikke være på noen toppliste for å registrere seg, man trenger bare å ha et jevnt leserantall :) 

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her, så får du mail med sponsorer som kan passe bloggen din. Og du får ny beskjed når de finner nye sponsorer. Utrolig bra opplegg :)Du kan også trykke på bildet for å komme til nettsiden
INFOMØTE

Skulle jo skrive dette i går, men var så sliten når jeg kom hjem, så orket ikke.. hehe :) 

Vel, jeg møtte opp på Høgskolen i Oslo klokken kvart over ni. Lene hadde allerede kommet, og det var utrolig koselig å endelig få møtt hun! Har ventet lenge på det, hehe. Vel, det begynte med SLEP-testen som jeg hadde hørt så mye om at var såå vanskelig mot slutten osv. På begynnelsen var den jo på 3. klasse nivå så det gikk jo fint, mot slutten så var den ikke så vanskelig som jeg hadde trodd den var, så jeg syns det gikk utrolig bra! Så dere som ikke har tatt den enda, den er ikke noe stress så det kommer til å gå helt fint! Syns hvertfall jeg :) Etter testen hadde vi en time fri, så jeg og Lene dro bort til Karl Johan og satte oss på W. B. Samson for å ta noe å spise og drikke, utrolig koselig!

Godjenta :)

Så skulle vi møte igjen klokken ett, og da var alle foreldre og foresatte der også, så var det møte frem til klokken halv seks (!!!) med to eller tre, husker ikke, innlagt pauser på 15minutter. Var utrolig masse nyttig info, som jeg kommer til å ta med meg videre. Og jeg syns det var bra at det var tre tidligere utvekslingselever der! De var alle tre veldig ærlige og veldig heldige med året sitt virket det som. Han ene hadde vært i Alaska, og hadde det virkelig bra der. Håper jeg får dra til Alaska en gang :) Men ja, alle vet jo hva som skjedde på infomøtet, hvertfall alle som har vært der! Så orker ikke skrive alt i detaljj, men jeg skjønte hvorfor det var så viktig å være der som det var! Hehe. 

Nå slapper jeg helt av med Pirates of the Caribbean 2, hehe jaa jeg er pirates frelst.. har sikkert sett alle de tre filmene 100 ganger, også så jeg fireren på premieren på onsdag! Hehe..  Jeg skal skrive et par innlegg som jeg skal poste senere, så stay tuned!

Nevnte det for litt siden, men gjør det igjen.. dere er blitt UTROLIG dårlige til å kommentere! Får mye mer blogglyst når dere kommenterer, så vær så snilll :) Har veldig mye inspirasjon for tiden, og vis dere kommenterer så skriver jeg det også siden jeg har lyst og vet at folk leser det jeg skriver :) hehe

 
INFOMØTE I MORGEN!!

Hey! Som dere kanskje ser har jeg gjort noen forandringer her på bloggen :) Helt nytt design som jeg liker veldig godt! Aner ikke hvordan man bytter header, men det skal jeg få fiksa.. Det var ikke på den "vanlige" måten skjønner dere. Har også fått opp noen sponsor bannere! Nelly, Ricco Vero, La Redoute osv.. Anbefaler dere å registrere dere på de forskjellige sidene! Da får dere mail og supre tilbud som bare medlemmer får!!! Sånn som hemmelig salgs osv.. 

Men over til noe annet, i morgen så er det endelig infomøte med Explorius! Har gledet meg til det kjempe lenge egentlig, ikke til SLEP-testen og sånn, men til å møte de andre Explorius folka, spesielt Lenel, som er en av de jeg har snakket mest med av alle, og det blir utrolig morsomt å endelig få møtt hun! Føles som om vi har kjent hverandre i evigheter.. hahah. 

Skal skrive et litt lengre innlegg om infomøtet og hva som skjedde i morgen. Nå er det natta så jeg er opplagt og klar for SLEP-testen klokken halv ti i morgen. 

Herlig gjeng

Nattaaa :)))
LITT OM MEG

Jeg har jo fortalt i milevis om vertsfamilie, Wisconsin og alt mulig annet som har med utvekslingen å gjøre, men ikke meg selv! Så jeg tenkte jeg kunne skrive et innlegg om meg, så dere som leser dette og ikke har snakket med meg før får muligheten til å bli litt bedre kjent med meg :) Vel, jeg kan vel starte med å si at jeg heter Marie B. Lian, født den 22. desmber 1994 (jeg vet at det er sent på året, så dere trenger ikke si det :-) hehe), og er da altså 16 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Oslo, men liker å se på meg selv som en liten trønder, da jeg har så og si alt av familie derfra, pappa er derfra og mamma er også litt derfra. Så når det kommer til slekt og familie og sånn, så er jeg mer fra trøndelag enn Oslo! 

Jeg bor i en liten "suburb" 5-10minutter uten for Oslo sentrum som heter Høyenhall. Ingen har hørt om stedet, så når jeg sier at det ligger rett ved Manglerud (som er et sted alle vet hvor er?), så folk mobber meg ved å si at jeg bor på Manglerud. For vis du sier til en som bor på Høyenhall at en bor på Manglerud, så er det er veldig stor fornærmelse! Det er noe av det verste du kan si :) Så vet dere det.. hehe

Vel jo tilbake til meg. Jeg går på Nordstrand Vidregående Skole, og trives veldig der! På skolen går det bare rundt 340 elever, noe jeg trives veldig godt med, og kommer til å savne veldig mye. På Menomonie går det jo rundt 1000 elever, så kommer til å bli en stor forandring. But I'll survive :) 

På fritiden er jeg med venner, familie også rir jeg. Jeg rir på en fjordhest som heter Herkules, han står på Sognsvann (Ved olympiatoppen) helt nord i Oslo. Har ridd på han siden februar 2010, men må jo såklart slutte nå til sommeren siden jeg drar... :( 

Ikke Herkules det her. Bildet er tatt i Åfjord :-)

Når det kommer til venner så har jeg tre jenter som jeg har veldig close, det er Julie, Ingrid og Anna <3 de beste av de beste! Når jeg har det bra, kan jeg virkelig være meg selv med de to. Jeg tror de to er de som har sett meg på det rareste, hvertfall Ingrid! Har jeg rett? Ingrid eier Herkules som jeg rir på. Jeg har kjent hun to år, men vi ble så gode venner som vi er i dag før jeg begynte å ri på hesten hennes. Ingrid er født tidlig på året i 1993, og er neste to år eldre enn meg, men det tror ikke noen av oss tenker over, når vi er sammen oppfører vi oss som om vi begge er like gamle, noe jeg digger! Hun har sagt at hun skal komme og besøke meg i USA sammen med mamma, pappa og Julie, så satser på at hun husker det og faktisk blir med over :))) hehehe, LOVE YOU! 

Og Julie da.. haha hva kan man si om hun? Joda, hun er kanskje en de  villeste jentene jeg har møtt, energinivået hennes er på 100% 24 timer i døgnet. Selv når begge to er like trøtte klokken tre på natta og har lagt oss for å sove går skravla i ett sett om ALT mulig! Haha. Jeg er et skikkelig B-menneskse, og når det er natta for meg, så er det natta, så når Julie snakker for mye sier jeg "Natta Julie :)", også tar det vel 2minutter så sover begge to? Haha digger deg! Jeg og Julie har funnet på så utrolig mye rart sammen, og vi har vært gjennom så og si alt. Sånn som da vi løp rundt på Trysilfjellet klokken fem om natta er noe man ikke glemmer! Vi har grått sammen, ledd sammen, trøstet hverandre og mobbet hverandre, men det er sånn vi er. Både jeg og hun er frekke mot hverandre veldig masse, men begge skjønner at vi bare tuller og det ender med en god latter! Jeg har ikke kjent Julie så veldig lenge, ble først kjent med hun da jeg begynte på Nordstrand. Men det tok en god stund før vi ble bestevenner, kanskje sånn i desember eller noe. Men vi klikket med en gang! Og etter det har vi vært som to dråper vann nesten. Er så utrolig glad jeg har Julie, hun er definitiv en av de personen som betyr mest i livet mitt, og jeg kommer til å savne hun så utrolig masse at jeg kommer til å gråte meg i søvn mange ganger.. Men jeg vet at jeg ser hun igjen til påske, og jeg kommer til å telle ned dagene <3 

Anna <3 Åh jeg savner deg! Jeg ble kjent med denne jenta i 2006 sånn ca. Gjennom rideskolen vi gikk på, vi har også vært gjennom utrolig masse sammen, og er definitivt den jenta som jeg har vært så god venn med så lenge som jeg har vært! Vi har mistet veldig mye kontakt i det siste siden hun flyttet til Portugal i fjor sommer for å bo der hos faren sin. Men når sommeren kommer skal vi ta igjen alt det tapte! Anna kan jeg snakke med om alt, når som helst Vi har mange opp og nedturer, men det ender alltid godt. Du er en gæren jente, og bryr deg ikke så veldig mye om hva andre syns om deg, det er sånn det skal være! Gleder meg til å få deg hjem :)

Ingrid og meg på skitur opp til Holmenkollen under ski-VM som var i Oslo i mars!

Når det kommer til framtidsplaner har jeg ikke funnet ut av så mye enda, håper neste år kommer til å endre på det! Har selvfølgelig forestilt meg noe. Noe jeg har bestemt meg for er at jeg IKKE skal sitte inne på et kontor for resten av livet. Jeg har tenkt på  å bli flyvertinne eller jobbe i militæret eller marinen. Jeg vil være i bevegelse :) 

 

Det var vel det meste om meg? Vis det er noe mer dere lurer på så skrik ut, så skal jeg svare så godt jeg kan :) Dere er ikke så gode på å kommentere som dere var før, og jeg får mye mer blogglyst til vis dere begynner å gjøre det igjen! Hehe

Snakkes :):):)
INFOMØTE PÅ SØNDAG!

Merker at fler og fler får familie om dagen! Så det ser ut som om den store bølgen som det har vært snakk om endelig har kommet! Så gratulerer til alle som har fått familie de siste dagene :-) ! 

Men jo! Det er infomøter med Explorius her i Oslo i helgen, og på søndag skal jeg til Høgskolen i Oslo for å ta SLEP-testen, sitter på et mange-timers infomøte, og ikke minst møte mange Explorius folk :) som jeg gleder meg veldig til!

 

Har også fått sponsor på bloggen! Haha.. Superkul.no er sponsoren, ikke stedet jeg handler til vanlig akkurat, men morsomt at noen vil sponse meg og den lille bloggen min! De har selvfølgelig noen fine produkter, sånn som noen av bikiniene  (klikk for å komme til produkter). Også noen andre funn! 

Skal du på infomøte i Oslo til helgen?
100 DAGER TIL AVREISE

Sykt. Om akkurat 100 dager sitter jeg på et fly på vei til New York City, eller så er jeg der allerede. 

Tumblr_lk5uoc3ubd1qcxdfio1_500_large
MENINGSLØST

If you don't do anything but talk shit to people, what does that make you? Haha noen av dere må virkelig roe ned litt altså, og tro at jeg tar at jeg tar alt dere sier så sykt seriøst. For jeg tar ikke de som er sånn noe seriøst en gang, hvertfall ikke med den attituden til noen av dere, så have fun :)) Ellers syns jeg veldig mange av dere er utrolig koselige, og det er vel en jeg har blitt bedre kjent med enn de fleste andre som skal dra. Og det er Lene! En utrolig koselig Drammensjente som jeg virkelig kommer godt overens med, vi matcher totalt for å si det sånn! Hehe.. Gleder meg til New York! 
103 DAGER TIL AVREISE

Det er utrolig hvor fort tiden går altså.. Det føles som om det var en uke siden jeg fikk vite den mest sannsynlige avreisedatoen, da var det 156 dager til avreise.. syk! Det er kun litt over 3måneder til jeg sitter på et fly fra New York til Wisconsin, for å møte vertsfamilien. Herregud jeg lurer på hvordan det kommer til å bli, kommer det til å blir kleint eller bare gleder? Hvordan kommer bilturen fra flyplassen til mitt nye hjem, hva kommer vi til å snakke om? Det er så mange spørsmål som surrer rundt i hodet mitt.. Jeg sitter å øver på hva jeg skal si og gjøre når jeg møter dem NÅ liksom. Er det noen utvekslingsstudenter som er i USA nå som kan si hvordan det første møtet var?Noen som tenker over det samme som meg? :) hehe
OM STATEN WISCONSIN!

Jeg har jo ikke skrevet er ordentlig og seriøst innlegg på kjempe lenge, så kanskje på tide! For dere som ikke vet hvor Wisconsin ligger, så ligger det helt nord i landet. Grenser mot Minnesota i vest, Illinois i sør, Lake Michigan (Michigan) i øst, og Canada i nord.

Den første permanente bosetningen ble etablert i 1670 av franske handelsmenn og misjonærer, og ble en del av Ny-Frankrike. I 1763 kom staten under britisk kontroll. Og blablalba... hehe tror ikke det er så interessant for dere å hære om den bristiske historien til staten, men jeg syns det er ganske interessant! Noe som er litt morsomt er at i perioden 1840-1850 var neste to tredjedeler av staten av norsk opprinnelse! Og i 1847 så begynte de faktisk å gi ut en norsk avis der, Nordlyset, hvor redaktøren kom fra Farsund her i Norge. Jeg har allerede nå merket at det er mye norske avstamninger der. De to jentene jeg skypet med stammer begge fra Norge, hun ene heter jo "Stokke" til etternavn! 

I 2005 var 91% av innbyggerne hvite. 6,5% var afro-amerikanere. Den største etniske gruppen er tyskættede (42,6%), irskættede (10,9%), polskættede (9,3%) og norskættede (8,5%). 85% av Wisconsins innbyggere definerer seg som kristne. 55% tilhører protestantiske trossamfunn, og 29% er katolikker. 


Mor og far har vært på shopping .. haha

Wisconsin er alltid vært en landbruksstad. Og som man kan se på bilskiltet over (som er orginalt fra 1974 forresten.. haha) så står det "America's Dairyland" som betyr noe sånt som "Amerika's meieriland" eller noe lignende. Så det sier seg selv at Wisconsin er kjent for sine meiriprodukter, og er spesielt kjent for osten de lager der!  Gårdsbrukene er svært små fordi meieridriften er mindre plasskrevende enn korndyrking. Men avkastningen er stor, bare tre stater har større veridskapning fra kjøtt- og meieriprodukter enn Wisconsin. Det brygges også my øl i Wisconsin, byen Milwaukee er tilholdsstedet for Miller Brewig Company. 

Noen av de største byen i staten er Milwaukee (størst), Eau Clair (nærmeste storby for meg), Madison (hovedstaden i staten) og Green Bay (byen hvor årets Super Bowl Champions, Green Bay Packers, kommer fra!).

Tumblr_lkw1kvcrh11qix76ko1_500_large

Kanskje ikke så veldig interessant lesing for dere som ikke skal til Wisconsin da. menmen :))

Også kan jeg jo slenge med et par ting jeg har fått vite;

- JEG SKAL VÆRE SENIOR!! lykke :-)

- Vertsfamilien skal få kalver i Juni, så når jeg kommer over så er det kuer der! Så blir jo som en liten gård :-)

- Vertsmor er Assisterende Direktør i GAP clothing! Noe som betyr MASSE shopping med MASSE rabatter :-)))))

 

Jeg gleder meg mer og mer vær eneste dag! Og siden min avreisedato mest sannsynlig blir 23. august er det 107 dager til jeg drar! Sykt hvor fort tiden går, og det er ikke bare jeg som legger merke til det. Fredag kveld kom Ashlea på face chat til meg og sa "It's not long before August now! I still can't wait to meet you!:) You have to tell me right away when you'll be here, because we're definiatly hanging out!" Utrolig koselig og morsomt at det ikke bare er jeg som er gira på å komme!

Morgan sendte meg en melding på innboks i dag og skrev "Hey Marie! I'm sooo excited to see eachother! I wanted to let you know that im pretty sure one of my best friends is also getting a exchange student next year, I think its going to be a girl from Brazil, her name is Julia!" ååh, jeg blir så glad :D !

4680089431_26639719c6_large

Dere som har fått familie, har dere snakket noe med noen av dem dere skal gå på skole med :-) ? 
UTVEKSLINGSSTUDENT TIL USA NESTE ÅR :) ?

Det er nå blitt laget en gruppa for ALLE som skal til USA neste år, uansett organisasjon! Så bli med i DENNE gruppen vis du skal til USA skoleåret 2011/2012 :)))

216025_204563366243361_100000690975042_619541_386104_n_large
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits