I'M GONNA MISS

En bildeserie uten tekst. 


SVAR PÅ SPØRSMÅL

Har prøvd å svare på spørsmålene deres så godt som mulig! Men vis det er noe mer dere lurer på er det bare å fortsette å spørre :-) syns det er gøy å svare på spørsmål!

20090608053907

Hva gruer du deg mest til?

Å reise fra venner og familie her i Norge, og den dagen jeg må reise fra alle sammen i USA.Hva gleder du deg mest til?

Første Møte med familien og de jentene jeg har snakket med der borte. Og å bli kjent med hele stedet egentlig! Også gleder jeg meg kjempe masse til første skoledag!Hva tenkte du da du fikk vite at du skal til Wisconsin?

"Hvor er Wisconsin?" hahah. Og etter det, når jeg googlet bilder av Wisconsin tenkte jeg "Hvorfor har alle ost på hodet?!?!!"


Hva gleder du deg mest til med tanke på utveksling året ditt?

Møte masse nye folk, få venner for livet, og få en familie som på en måte kommer til å bli min "andre" familie..


Hvilket fag ønsker du å ta når du kommer ned, og hvilken sport kunne du ha tenkt de gå drive med ? :)

Jeg må jo ta engelsk, historie, matte og tysk. Også skal jeg ta noe sosiologi lignende, og et par fag til, husker ikke hva de var. Men har vært hos rådgiver på skolen å snakket om det.


Har du snakket mye med familien du skal bo hos?

Jepp! Har snakket kjempe masse med dem, de er snupersnille!Hva tenker du om at det ikke er tillatt å drikke alkohol under oppholdet?

Det skal nok gå helt fint :-)!Hvorfor bestemte du deg for å dra på utveksling?

Jeg ville ut av Norge en periode, er så lei. Også vil jeg oppleve nye nytt, lære om en ny kultur, forbrede språket osv.

20090731190346

Hvorfor valgte du Explorius?

Det var det jeg ble anbefalt.


Du var kjempesøt! :)

Tusen takk :-)Hvor god er du i engelsk?

Hva mener du? Jeg får 5 i muntlig og 4 i skriftlig på skolen hvertfall.


hvordan er jentene du har skypet med?

Kjempe søte! Gleder meg til å møte dem i virkeligheten!gleder du deg ikke helt mongo sykt?

Jo, det gjør jeg :-)har du fått avreisedato enda, isåfall, når?

Fikk vite avreisedatoene til Explorius i går, og jeg får mest sannsynlig avreisedato den 23. august. Men har sendt mail og spurt om jeg kan få avreisedato noen dager tidligere! Siden både jeg og vertfamilien vil at jeg skal komme så fort som mulig!digger bloggen din!

Tusen takk :-)


Hei! hvor mange går det på skolen din ?

Halla! Her i Norge går jeg på Nordstrand VGS i Oslo, og der går det ca. 340 elever. VELDIG få til å være en vgs i Oslo, haha. Mens på Menomonie High som jeg skal gå på i USA går det 1000 elever.


svare på video?

Nooooo wayhvor skal du?

USA. Menomonie, Wisconsinhappy or not about plassen du er kommet til??

Kunne ikke vært mer HAPPY :-)

 

hvordan tror du skolen i usa bli i forhold til norge? er du forberedt på et enklere eller hardere år?

Det blir mye tøffere enn her i Norge, jeg er forberedt på et hardere år.

 

vet du om det er noen andre norske utvekslingsstudenter som skal til samme område?

Jeg vet at det er to norske utvekslingsstudenter der fra Tromsø og Orkanger der nå, så kan godt hende det kommer enda ei norsk en dit til neste år også. Men vet ikke det enda.kommer du til å savne meg??????????????

Nei æsj, kommer ikke til å savne deg......... :S:S:S:S:S:S haha joda niggri, så klart kommer jeg til å savne deg utrolig masse!!! Gleder meg til du kommer over dammen å besøker meg! Et år uten deg går ikke <3

2513095124_298e8c516c_large

Hei :-)

Jeg kan vel si at jeg er i samme situasjon som deg. Bare at jeg har "tenkt" å reise ett år til USA 2012-13. Allerede i fjor begynte jeg å tenke på dette - ett år i statene. Og det hørtes fantastisk ut! har lest mange blogger, men det er jo de de opplever, ikke hva jeg kommer til å oppleve! Men nå, begynner jeg å bli usikker. Aner ikke hvorfor?! Dette har jeg gledet meg over i ett år. Så jeg lurer på om du kan fortelle hvordan du føler deg nå, før du reiser. Hvilke tanker du har i hodet ditt? Men det jeg lurer mest på er - hva er du redd for?

Heidu! Skjønner deg veldig godt, syntes tanken var veldig skummel jeg også før jeg begynte hele prosessen. Men nå som det liksom har gått litt opp for meg at jeg skal bort et helt år så må jeg vel ærlig si at jeg BARE gleder meg! Gleder meg selvfølgelig ikke til å si ha det til venner og familie, og timene på Gardemoen kommer til å være helt jævlige. Men jeg har valgt og ikke tenke på det før den dagen kommer, og heller se fram til den opplevelse som ligger forann meg! Jeg har fått en helt utrolig mulighet, og har to fantastiske foreldre som sa ja med en gang jeg spurte om det, og har hjulpet meg veldig gjennom søknadsprossessen og slikt. Jeg lurer skikkelig på hvordan de to kommer til å ha det hjemme et år uten meg og kjefte på. Jeg er jo enebarn.. Vet du leser dette mamma, så LYKKE TIL! Jeg hadde en periode rundt juletider hvor jeg tenkte på å trekke meg fra hele programmet fordi jeg ikke ville reise fra vennene mine, men så tenkte jeg at vis de virkelig er ekte venner, venter de på meg når jeg kommer hjem igjen og vil fortsette å være vennene mine. Men det jeg er redd for.. hmm.. jeg vet faktisk ikke! Tror egentlig ikke jeg er redd for noe, det er ikke noe å være redd for :-D Håper det var er greit svar for deg! haha.


hvis du ikke hadde fått vertsfamilie enda, hvilke topp tre stater ville du komt til, og hvorfor, og hvilke topp tre stater ville du IKKE ha komt til, og hvorfor? ikke si vet ikke:)

De topp tre ville vel vært Kansas, Colorado eller Tennesse! Ville veldig gjerne kommet til en skikkelig Western stat, men det gjør ingenting at jeg ikke havnet der :-)

De tre jeg IKKE ville kommet til er Alaska, California og Florida! De to siste kom vel som et sjokk for mange? haha


kan du svare på VIDEO?:D

NOOOO, jeg lover dere at jeg skal starte å videoblogge når jeg kommer til USA :-)

har du pc eller mac?

PC, men har veldig lyst på MAC. Vurderer kanskje å kjøpe det i USA.er du sjenert eller ikke, tror du at du kommer til å få lett venner?:)

Jeg er så langt fra sjenert du kan komme, NULL FLAUHET er vel mellomnavnet mitt. Eller alltid klein. Tror vennene mine kjenner meg best som de to der :-) Jeg er veldig sosial, og elsker å bli kjent med nye mennesker, så kommer nok veldig lett til å få venner!spiser du usunt til vanlig? :) hva spiser du på en vanlig dag,og tror du mat vanene dine
kommer til å forandre seg når du kommer til usa? :) usunn, sunn osv?

Altså, jeg kunne godt ha kuttet ned på godteriet her i Norge, men det kan vel de fleste? Jeg spiser veldig mye frukt og grønnsaker, brødskiver og spiser veldig variert middag hver dag. Så er vel sunn, men kunne vært sunnere tror jeg! Hvordan det blir i USA vet jeg ikke før jeg kommer dit, men regner med at jeg kommer til å gå opp noen kilo.


Snakker du trøndersk siden du har bodd i trondheim?

Jeg har bodd i Oslo hele livet, aldri bodd i Trondheim. Men er 3/4 trønder, og kan fint snakke trøndersk. Men gjør det ikke så ofte siden alle er så vant til at jeg snakker bokmål! Men snakker det av og til hjemme med far, og oppi trønderlag.Vet du om det er store grupper man reiser med når man skal til usa med organisasjonen?

Det har jeg ingen anelse om.


Hvilken sport skal du prøve å komme deg med på?

Volleyball, basketball og softball tror jeg! Hvertfall volleyball.


cheerleading?

Hmmm... skeptisk

3051679864_d81195051f_z_large

Hva syntes dere om svarene :-) ?
159 DAGER TIL AVREISE!!!

Idag har vi fått mail fra Explorius med avreisedatoene, og siden jeg har skolestart i USA 1. September, så kunne jeg regne med at avreisedatoen er ca. 10 dager før det, altså den 22. august. Og en av avreisedatoene er 23. August, så er 98% sikker på at det er datoen jeg reiser. SYK FØLELSE!! JEg har 159 dager igjen her i Norge. 22 uker og 5 dager... Woow! Haha tiden kommer til å flyyyy. Det er 99 dager igjen av skoleåret, så da har jeg 60 dager hvor jeg kan gjøre HVA JEG VIL, minus de 14 dagene jeg er i Thailand, altså 46 dager! Wow, plutselig fikk jeg veldig liten tid igjen her i Norge.

Men dere, i morgen skal jeg svare på -> SPØRSMÅLSRUNDEN <- min, så still meg masse spørsmål! Så lover jeg dere at jeg skal svare bra :-D
LIVET ER HERLIG

Haha jaa, jeg har det ganske bra for tiden :-) Sola skinner, det er varmere ute og snøen smelter! Også har jeg en deeel bra menneske i livet mitt!Minner om SPØRSMÅLSRUNDEN min. Still masse spørsmål om alt mulig! Trenger ikke være om utveksling vis du kanskje lurer på noe annet om meg :-) Svarer på alt! Svarene kommer mot slutten av uken.
SPØRSMÅLSRUNDE!

Jeg kjører på med en ny spørsmålsrunde jeg. Syns det er kjempe gøy å svare på spørsmål, så spør mange! Jeg svarer på alt :-) Svarer når jeg har fått nok spørsmål!

37437_410181659764_691954764_4307765_7774217_n_large
USA 2011/2012 MED EXPLORIUS?

Da må du melde deg inn i DENNE facebook gruppen. Siden den andre gruppen, som var for alle som reiser med explorius til neste år tok helt av så har jeg og Lene bestemt oss for å lage en gruppe som BARE er for de som skal til USA med Explorius :-) Så alle dere som skal til USA med explorius neste år, meld dere inn der!

Tumblr_lhw5zuquwz1qacuoyo1_500_large
UTFORDRING

5617923b002853fd4c822adc_large

Hvor skal du på utveksling?

THE UNITED STATES OF AMERICA <3

 

Hvilken organisasjon reiser du med?

Explorius! Jeg valgte å reise med Explorius fordi jeg ble anbefalt dem av flere som er i USA nå, og har vært der. I tillegg hadde de en 3-dagers soft landing camp i New York som hørtes veldig bra ut! EF har jo en to ukers leir, men det hadde blitt for mye og lenge for meg, 3 dager i New York er perfekt!

 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

Jeg har jo fått familie i Wisconsin, og er kjempe fornøyd med det! Hadde selvfølgelig vært kjempe morsomt å havne i California, Florida eller en eller annen varm stat. Men Wisconsin gjør ingenting det :-D Tror det blir tipp topp!

 

Har du fått vertsfamilie eller gjort stats/regionsvalg?

Ja jeg har fått familie, hadde ikke stat eller regionsvalg. Familien jeg har fått bor i Menomonie i Wisconsin

 

Skal du på forbredelsesleir?

Jupp, 3 dager i New York!

 

Hva gleder du deg mest til?

Første Møte med familien og de jentene jeg har snakket med der borte. Og å bli kjent med hele stedet egentlig! Også gleder jeg meg kjempe masse til første skoledag!

Tumblr_lgm8t579nt1qh6uwxo1_500_large

Hva gruer du deg mest til?

Å reise fra venner og familie her i Norge, og den dagen jeg må reise fra alle sammen i USA.

 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Ja det har jeg tenkt til, og jeg har også funnet ut hva jeg skal drive med! Har jo snakket en del med Ashlea, og hun skal spille (i den rekefølgen) Volleyball, basketball og softball. Og vil veldig gjerne at jeg også gjør det! Så regner med at det er de sportene jeg ender opp med :-)

 

Hva tror du du kommer til å savne mest?

Venner og familie, hesten, skolesystemet her i Norge (lol)

 

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?

HAWAAAAII <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Tror du dette blir et bra år?

JA :-D !

 

15212833752_large

Love it

 

Gadd ikke fylle inn så utfyllende som alle dere andre :-) ! Sender denne utfordringere videre til alle andre utvekslingsstudenter :-)

 

HAR VELDIG LYST TIL  Å HA EN NY SPØRSMÅLSRUNDE. SKAL JEG HA DET?
VERTSFAMILIE?

Hvor mange av dere har egentlig fått familie nå :) ? Føler det bare blir fler og fler!

 

Den filmen her skal jeg se!!!;

Trykk "Play" under for å se traileren til I Am Number Four!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!
IN AUSTRALIA

Må bare reklamere litt for bloggen til en god venninne av meg, Frida. Frida flyttet til Australia med familien sin mandag 28. august, hun skal bo der i to år siden moren hennes har fått jobb der. Så hun er ikke med på noe utvekslingsgreier eller noe, dette er virkelig en som skal bo i Australia fast, med familien sin i to år. Det er skikkelig rart å tenke på at jeg kanskje ikke kommer til å se hun på ordentlig på to år! Og når jeg har kommet hjem fra USA et år, er hun fortsatt i Australia, og skal være der enda over et halvt år! Savner deg kjempe masse Frida!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES! Den er virkelig verdt og følge med på :-) !Fridaaa :-)

 

Tror dere at det er stor forskjell på å flytte til utlandet som utvekslingselev eller med familien sin?
I'M RUNNING OUT OF TIME

På tirsdag var det ett år siden en god venn døde. Hvil i fred Kristian ♥ Du er savnet..


Fjårtiz time on tha buss. Chiller en del

 

Jeg kom til og tenke over noe i sted. Nå er det fem måneder +/- til jeg faktisk flytter til USA for et år. Det betyr at jeg ikke får sett mine nærmeste, og alle andre egentlig, på 10/11 måneder. Bortsett fra når mor og far + mine aller nærmeste venner kommer over dammen for å hilse på lille Lian i store Amerika. Men tenker kanskje at 10 måneder kanskje ikke er så lenge, siden man tenker jo alltid at et skoleår flyr forbi når man ser tilbake på det. Men 10 måneder er lenge syns nå jeg, hvertfall når man ser fremover på det. Når jeg sommeren 2012 sitter hjemme i sofaen i Norge igjen, tror jeg at jeg kommer til å tenke at året har gått helt sinnsykt fort.

Jeg satt og telte nå, og jeg har faktisk bare 20 eller 21 helger igjen her i Norge, kommer helt an på når jeg får avreisedato (rundt den 20. august). Det betyr 20 helger til å gjøre nesten hva jeg vil, men 10 eller 11 av de ukene inngår i sommerferien. Herregud det er bare 10 helger igjen av skoleåret!

Det er så mye jeg vil gjøre før jeg drar, så mange jeg må møte. Jeg vil til Trøndelag, Sylling, være med alle vennene mine, og ikke minst så skal jeg til Thailand i 2 uker til sommeren! Jeg har dårlig tid jo..Beste jentene på Trysil!

 

Hva tenker dere om det her? Føler dere at dere har dårlig tid?
INFOMØTE!

Jeg skal på infomøte i Oslo, lørdag 21. mai. Noen andre som skal da? Facebook-gruppa på min facebook har fått malaria eller noe, så jeg får ikke opp noen nye innlegg eller får ikke skrevet noe.JEG ELSKER STEMNINGEN I KOLLEN!

hoho, det her blir ikke noe USA i det hele tatt! Så vis du vil lese om usa må du gå inn på en annen blogg :-)
Idag har jeg vært sprek! Jeg har gått på ski fra Sognsvann til "Camp Utsikten", som er et sted i VM løypene. Og når vi kom dit så var det sjukt med folk, og for en stemning! Det var så sinnsykt gøy der, og kollenbrølet er ikke bare inne på stadioen! :-D

Jeg bare slenger med bilder jeg, så skjønner dere sikkert hva jeg mener :-)

 

TO SØTE AMERIKANERE

Som dere har fått med dere skypet jeg med to jenter jeg skal gå på skole med, og som bor i Menomonie. Tror vi snakket i over to timer! De var kjempe søte, og jeg gleder meg masse til å møte dem på ordentlig!

Tumblr_lhg29by0lg1qh7jbdo1_500_large

De første 5-10 minuttene var sykt kleine! Vi snakket først om skole og sånt, og jeg fikk mitt største sjokk til i USA/utvekslings greiene. SKOLEN STARTER 07.00, HVER ENESTE DAG!!! Jeg er offesielt død.. Menmen! Fikk ikke med meg når vi sluttet fordi jeg bare satt og sa til meg selv "SCHOOL STARTS 7AM?!??!?!" og var helt i sjokk mens de to jentene hadde latterkrampe :-) De ble også ganske sjokket over hvor "chill" skolen her i Norge her. Vi starter 08.05, noe som jeg syns er sykt tidlig, men de syntes det var skikkelig sent! Også at alle får egen pc her var kult for dem! Siden på Menomonie High så har de datasaler, med mac vis jeg har skjønt riktig! Også sa jeg at vi får sitte med mobilen i timen, og det ble de enda mer sjokket over! haha :-)

Også fortalte de meg om "their love-life", så følte liksom at jeg også måtte gjøre det, så jeg bare fant på noe i farta. Haha.

Også lurte de på hvilke sport jeg skulle drive med der borte, og det eneste jeg er sikker på er at jeg skal tryout for volleyball! Også sa de at jeg måtte ta Basketball og Softball også, for det skal de ta! Hehe, koselig :-D

Også tror jeg at jeg sa "I'm so excited!!!" kanskje 20 ganger, og de sa "I'm so looking forward to you getting here!!!" 20 ganger! Så det er kjempe koselig å vite at de faktisk gleder seg like mye som jeg gjør! :-D

Tumblr_lh757sqjly1qdbbywo1_500_large

Vi snakket egentlig ikke om så mye mer. Men håper på å skype med dem igjen så fort som mulig, og jeg skal få vertsfamilien til å lage seg skype, så jeg kan skype med dem også :-D

 
DERE ER SØTE DA

Fikk veldig lyst til å skrive et lite "takke" innlegg! Haha.. Jeg snakker litt med noen av dem som skal reise med Explorius neste år, og nesten alle leser bloggen min, og dere skryter sånn og liker bloggen tydeligvis skikkelig godt! Det er utrolig koselig å høre! Jeg blir skikkelig glad, og får enda mer blogglyst :-) heheh

Tumblr_l997k8ensg1qck0flo1_500_large

 

Kommer et innlegg veldig snart :-) :-) :-)
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits