SKYPE MED ASHLEA OG KATIE

Okey, NÅ ER JEG GIRA TIL TUUUUSEN!!! Jeg har nettopp sittet og skypet i  halvannen time med to stykker jeg skal gå på skole med til neste år, Katie (til venstre) og Ashlea (til høyre). De er så søte, og så gira!!! Æææh :D Haha kommer med et litt med detaljert innlegg om hva vi snakket om, nå skal jeg sove :) 
DET KOMMER TIL Å BLI SÅ BRA :-)

Ser at det har vært litt useriøs blogging fra min side i det siste, men jeg kom på nå at det er et par ting jeg faktisk ikke har sagt til dere! Kan jo begynne med det første, som skjedde for tre uker siden.

Tumblr_l5coq49gkx1qb3j8to1_500_large

Jeg har snakket litt med kontaktpersonen min i USA, Frank, og fikk da vite at skolestart på Menomonie High er 1. september. Så sendte jeg en mail til Leonie i Explorius og spurte om når jeg ville få avreisedato. Da fikk jeg tilbake som svar at jeg ikke kunne få avreise dato før skolestart datoen ble bekreftet fra noen folk borti USA. Men at en kan reise med skolestart datoen minus ti dager som avreisedato. Så da blir det mandag 22. august som kanskje blir avreisedatoen min. Så det er den jeg tenker ut ifra nå. Men det er jo ikke sikkert før jeg får det bekreftet fra Explorius eller ISE. Men da får jeg hvertfall vært her i Norge hele sommerferien, noe som jeg håpet på! Pluss at jeg slipper å stresse noe sykt med å pakke ut, vaske klær og pakke ned igjen når jeg kommer hjem fra Thailand den 1. august! Hehe :-)

 

Tumblr_lgym88andb1qakkpk_large

Den andre tingen er at jeg har fått en helt SUPER vertsfamilie! Som ikke bare tenker på at jeg må bli kjent med dem, men også at jeg må bli kjent med folk på min egen alder der borte, siden vertssøstrene mine er 6 og 8 er jo ikke akkurat de to jeg kommer til å være med på skolen og sånt. Haha. Så først fant jeg en jente som går på Menomonie High, Emily, og snakket litt med hun. Så Fikk jeg mail fra en familie venn av vertsfamilien min, Veronica, og snakket litt med hun. Så her om dagen la en jeg som heter Morgan meg til på facebook, og vi har snakket masse sammen! Hun er kjempe hyggelig og gleder seg vilt til jeg kommer, og har fortalt alle vennene sine om meg, og de fleder seg veldig! Hehe det er koselig å høre :-) Hun har også tilbydd seg å vise meg rundt når jeg kommer!

Hennes bestevenninde har lagt meg til på face, Jayde, men hun har jeg ikke snakket noe med enda, men det kommer. Også fikk jeg en friend request i sted, av en jente som heter Ashlea. Og hun sendte meg en mail "Hi! I go to Menomonie High, I'm a friend of Morgan. Can't wait for you to get here :-)"

Ååh, jeg blir så glad! Og jeg gleder meg bare mer og mer for hver eneste dag som går nå! Og at jeg har fått kontakt med folk på min egen alder der borte er utrolig deilig og VELDIG betryggende. For nå vet jeg at jeg ikke trenger å gå alene rundt på skolen første skoledag, og at jeg har noen å sitte med i kantina.

Dette kommer til å blir så braaaaa :-D Noen andre som har fått familie som har kommet i kontakt med noen folk som ikke er en del av vertsfamilien? Hehe.

570005-7-1298533845664_large

Er det forresten noen som kan være så snill å lage et nytt design til meg? Altså en header! Trenger det virkelig, er utrolig lei av designet jeg har nå. Så vis du vil det, så send meg en melding på face (Marie Lian) eller en mail (lian293@hotmail.com).

 
FEM PÅ

Haha må bare poste den videoen her jeg også. Jeg døøør

 
6 MÅNEDER TIL AVREISE!

Jeg får avreise dato sånn ca. den 20. august, altså om akkurat 6 måneder! Tiden kommer til å gå fort, wææ

Tumblr_lgmqg46ahl1qdxhu0o1_500_large

Om 6 måneder sitter jeg på et fly, og venter på å lande i Wisconsin for å tilbringe et år av livet mitt på den andre siden av dammen. Alene.
DET BESTE OG VERSTE MED SØKNADSPROSESSEN

 

Som jeg opplevde hvertfall...
Vel, fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om det, og det kan jeg jo.

 

Det verste er enkelt! Det var helt klart mangelen på hjelp fra de som skulle hjelpe med under søknadsprossesen.

Spesielt rådgiver og kontordamene på skolen, rådgiver ga meg det til slutt, men skylder på at jeg er utrolig god til å overtale. De nektet å gi meg et stempel jeg trengte på et papir, fordi de ikke trodde på at det var meg det sto om der. Så diskusjonen på kontoret endte med at jeg ble kjempe sur, gikk, og smalt døren igjen bak meg. Hos rådgiver satt jeg i godt over en time og diskuterte (JEG VANT) før jeg fikk stempelet. Og nå er jeg så glad jeg er ferdig med det der.

Helsesøster på skolen var også ganske lite hjelpsom. Jeg var hos hun en gang å spurte om hun kunne sette vaksinene på meg, og det sa hun at hun kunne. Men så gikk det vel 2-3 dager før jeg fikk melding på iPhonen om at hun plutselig ikke kunne sette den pga. utrolig mange teite grunner (en av dem var fordi hun ikke hadde et eller annet stoff som hun kunne sette i meg vis jeg plutselig skulle falle halvdød om, lol). Så endte med noen diskusjoner der også, så nå tror jeg både helsesøster, rådgiver og kontordamene ikke liker meg så veldig godt lenger :-) god stemning!bæstejentaa

 

De beste, det er virkelig bra! Det er helt klar oppmuntringen jeg har fått fra venner og familie! Jeg vurderte en bitteliten periode og bare drite i å gjøre ferdig søknaden fordi ingen ville hjelpe meg, og bare droppe hele utvekslings greiene. Men takket være støtten og sånt så er jeg der jeg er idag! Vertsdatteren til en super vertsfamilie som er like gira som jeg er på å møte hverandre.

Så helt enkelt, det beste med søknadsprosessen hadde ikke noe med søknaden å gjøre, men mer meg (?). Jeg har virkelig de beste venner rundt meg, ingenting å klage på!

 

Forresten, sorry lite blogging de siste dagene. Har ikke hatt internett hjemme på en goood stund :-)

 

Hva er det beste og verste du gikk gjennom i søknadsperioden?

 
LITT OM VERTSFAMILIEN MIN

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om dem, og jeg har jo egentlig ikke skrevet noe ordentlig om dem. Så kan jo gjøre det! 

Familien består som sagt av Diane (mor), Chad (far), Danielle (Eldste datter, snart 8år) og Makenna (yngste datter, 6år). De bor 3miles utenfor byen Menomonie i Wisconsin.

Begge døtrene trenger basketball en gang i uken, og Danielle rir (Bare når det ikke er for kaldt ute, altså sommeren og sånt). De er en veldig aktiv familie som elsker å tilbringe masse tid sammen. Jeg har nevnt det før, men de har allrede begynt å planlegge noen camping turer jeg skal være med på til høsten. Også turer til en waterpark, de var i en waterpark i helga, sykt rått, gleder meg :) !

De er en utrolig svær familie, med besteforeldre, onkler, tanter, kusiner, fettere osvosvosv. Har fått bilde av en liten del av slekta;


Bestemor og bestefar i midten, og masse fettere og kusiner + mine to vertssøsken

 


Bestefar og Bestemor (hun som snakker norsk)

 

Også fikk jeg verdens søteste kort av Danielle i dag! Hun er så søøt :-)

 

 

Vet ikke om det er noe mer å si jeg.. hehe :-)

snakkes!

 

 

SUPERBOWL!

Hahaha okei, nå tror dere sikkert jeg er skikkelig mann eller noe. Men jeg digger amerikans fotball! Og superbowl i kveld skal jeg få med meg, fordi et av lagene er fra Wisconsin, dit jeg flyttter. Så selvfølgelig heier jeg på dem :-)

GREEN BAY PACKERS!!

 

Skal dere se superbowl :-) ?

 

Kommer et litt mer detaljert innlegg om vertsfamilien og Menomonie snart :-)
HALLA

Skjer ikke så mye for tiden, bare mailer litt frem og tilbake med vertsfamilien. Så noen som kan gi meg noen tips om hva jeg kan blogge om?

Coolassdog_large

hehehhe, chillern
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits