DET KOMMER TIL Å BLI SÅ BRA :-)

Ser at det har vært litt useriøs blogging fra min side i det siste, men jeg kom på nå at det er et par ting jeg faktisk ikke har sagt til dere! Kan jo begynne med det første, som skjedde for tre uker siden.

Tumblr_l5coq49gkx1qb3j8to1_500_large

Jeg har snakket litt med kontaktpersonen min i USA, Frank, og fikk da vite at skolestart på Menomonie High er 1. september. Så sendte jeg en mail til Leonie i Explorius og spurte om når jeg ville få avreisedato. Da fikk jeg tilbake som svar at jeg ikke kunne få avreise dato før skolestart datoen ble bekreftet fra noen folk borti USA. Men at en kan reise med skolestart datoen minus ti dager som avreisedato. Så da blir det mandag 22. august som kanskje blir avreisedatoen min. Så det er den jeg tenker ut ifra nå. Men det er jo ikke sikkert før jeg får det bekreftet fra Explorius eller ISE. Men da får jeg hvertfall vært her i Norge hele sommerferien, noe som jeg håpet på! Pluss at jeg slipper å stresse noe sykt med å pakke ut, vaske klær og pakke ned igjen når jeg kommer hjem fra Thailand den 1. august! Hehe :-)

 

Tumblr_lgym88andb1qakkpk_large

Den andre tingen er at jeg har fått en helt SUPER vertsfamilie! Som ikke bare tenker på at jeg må bli kjent med dem, men også at jeg må bli kjent med folk på min egen alder der borte, siden vertssøstrene mine er 6 og 8 er jo ikke akkurat de to jeg kommer til å være med på skolen og sånt. Haha. Så først fant jeg en jente som går på Menomonie High, Emily, og snakket litt med hun. Så Fikk jeg mail fra en familie venn av vertsfamilien min, Veronica, og snakket litt med hun. Så her om dagen la en jeg som heter Morgan meg til på facebook, og vi har snakket masse sammen! Hun er kjempe hyggelig og gleder seg vilt til jeg kommer, og har fortalt alle vennene sine om meg, og de fleder seg veldig! Hehe det er koselig å høre :-) Hun har også tilbydd seg å vise meg rundt når jeg kommer!

Hennes bestevenninde har lagt meg til på face, Jayde, men hun har jeg ikke snakket noe med enda, men det kommer. Også fikk jeg en friend request i sted, av en jente som heter Ashlea. Og hun sendte meg en mail "Hi! I go to Menomonie High, I'm a friend of Morgan. Can't wait for you to get here :-)"

Ååh, jeg blir så glad! Og jeg gleder meg bare mer og mer for hver eneste dag som går nå! Og at jeg har fått kontakt med folk på min egen alder der borte er utrolig deilig og VELDIG betryggende. For nå vet jeg at jeg ikke trenger å gå alene rundt på skolen første skoledag, og at jeg har noen å sitte med i kantina.

Dette kommer til å blir så braaaaa :-D Noen andre som har fått familie som har kommet i kontakt med noen folk som ikke er en del av vertsfamilien? Hehe.

570005-7-1298533845664_large

Er det forresten noen som kan være så snill å lage et nytt design til meg? Altså en header! Trenger det virkelig, er utrolig lei av designet jeg har nå. Så vis du vil det, så send meg en melding på face (Marie Lian) eller en mail (lian293@hotmail.com).

 
LITT OM VERTSFAMILIEN MIN

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om dem, og jeg har jo egentlig ikke skrevet noe ordentlig om dem. Så kan jo gjøre det! 

Familien består som sagt av Diane (mor), Chad (far), Danielle (Eldste datter, snart 8år) og Makenna (yngste datter, 6år). De bor 3miles utenfor byen Menomonie i Wisconsin.

Begge døtrene trenger basketball en gang i uken, og Danielle rir (Bare når det ikke er for kaldt ute, altså sommeren og sånt). De er en veldig aktiv familie som elsker å tilbringe masse tid sammen. Jeg har nevnt det før, men de har allrede begynt å planlegge noen camping turer jeg skal være med på til høsten. Også turer til en waterpark, de var i en waterpark i helga, sykt rått, gleder meg :) !

De er en utrolig svær familie, med besteforeldre, onkler, tanter, kusiner, fettere osvosvosv. Har fått bilde av en liten del av slekta;


Bestemor og bestefar i midten, og masse fettere og kusiner + mine to vertssøsken

 


Bestefar og Bestemor (hun som snakker norsk)

 

Også fikk jeg verdens søteste kort av Danielle i dag! Hun er så søøt :-)

 

 

Vet ikke om det er noe mer å si jeg.. hehe :-)

snakkes!

 

 

ALBUM FERDIG!

Etter noen timers slit med bittesmå, tosidige teipbiter, saks og bilder er albumet ferdig! Og jeg er ganske fornøyd, en liten smakebit;

 Har bare bilder i halve albumet, grunnen ser du over! hihi

Tommel opp!

 

Hva syns dere :D ?
HER SKAL JEG BO ET ÅR

 

Vilde

24.jan.2011 kl.08:58

Kan du legge ut bilder fra byen du skal bo i?:)
Såklart :) Finner ikke så veldig mange bilder av byen og sånn, men kan legge ut det jeg fant!


Er egentlig ikke så mye mer :)
Sånn ser huset jeg skal bo i ut :) !
Snaiks

 
CHAD, DIANE, DANIELLE OG MAKENNA AMUNDSON

Bildet er to år gammelt.

 

STILL MEG SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER!
JEG DIGGER VERTSFAMILIEN ALLEREDE!!

Har fått svar fra vertsfamilien nå, og jeg tror året kommer til å bli perfekt med dem som familie :D

4659956999_2dc54b0943_z_large

Lol, random bilde ..

De virker like gira som meg, og småjentene er helt i hundre når det kommer til å få en storesøster fra Norge! De har også mye slektninger i Oslo og Norge, som de skulle gi meg litt navn og adresser til. Og bestemoren til vertsfar gleder seg vilt til å endelig få noen å snakke norsk med, siden faren hennes emigrerte fra Norge til USA!

De bor på "landet", noen miles fra byen og skolen, på en veldig lite traffikert vei. Vis jeg skjønte riktig var det et lite jordbruk, med 50mål land! (Ingen hester da...) lol. De har allerede begynt å planlegge turer som jeg skal være med på, bl. a. et par campingturer til "The Great Lakes"! De skal også ordne det sånn at jeg får ridd masse der borte, siden de kjenner flere som har hester! Og eldste jenta deres (på 8 år) har såvidt begynt å ri.

De virker utrolig kule, og gleder seg til å bli mer kjent med meg. De har aldri hatt noen utvekslingselev hos seg tidligere, siden de ville vente til jentene deres var litt eldre. Nå er de 6 og 8 år gamle.

De har også et par jenter på min alder som pleier å sitte barnevakt for jentene deres, de skulle få dem til å kontakte meg så jeg har noen på min alder der når jeg kommer!

De fortalte meg litt som skolen jeg skal gå på også, og sa at klassen jeg havner i kommer til å ha 250 elever! haha. Det går ca. 1000 elever der nå (ca. 20 er utvekslingselever). Det er også et bredt spekter med aktiviteter å drive med på fritiden der.

Åååh, jeg gleder meg vilt :D !!!

Tumblr_lf51joktnd1qcnk79o1_500_large
ENDELIG RIKTIG MAILADRESSE!

Jeg sendte mail til Explorius på lørdag og sa at jeg hadde fått feil mailadresse til vertsfamilien, og idag fikk jeg svar om at hun skulle snakke med ISE og få ordnet den riktige. Så sjekket jeg profilen min ISE nå nettopp, og da var mailadressen forandret fra ....@net.net til .....@yahoo.com! Så nå er mailen som jeg egentlig skulle sende på fredag, sendt på nytt! Håper på svar fort, og er utrooolig gira nå!

Har også sendt mail til kontaktpersonen min,  og sagt ifra at jeg har fått vite at jeg skal til Menomonie, og at jeg gleder meg! haha.

 Menomonie High School! :)

 

Dere har forresten vært utrolig flinke til å kommentere de to siste innleggene mine! Blir glad når jeg ser sånt. Og leser tallene mine har økt fra  ca. 50 vær dag til over 300! Haha..

 

Men jaja. Kommer tilbake når jeg får svar fra enten vertsfamilien eller Frank :)
MENOMONIE OG FAMILIEN AMUNDSON!

I går når jeg kom hjem fra revy, sånn ca halv elleve. Tenkte jeg at jeg liksågodt kunne sjekke mailen min, ikke at jeg hadde så høye forhåpninger. Men neida! Der sto det en ny mail fra Explorius med tittelen "DIN VERTSFAMILIE!!!"

Jeg kunne ikke tro det, det har gått 9 dager siden søknaden min ble godkjent i usa. Det har gått 7 dager siden jeg fikk vite at de var i gang med plassering til meg. Det er helt sykt! Det har gått helt sykt fort, og jeg er fortsatt i sjokk!

Jeg har skjønt at så godt som halvparten av dere har googlet stedet, og jeg tror dere vet mer om stedet enn meg! For det eneste jeg er opptatt av nå er å få kontakt med familien. Jeg har selvfølgelig fått en mailadresse som ikke funker, så har googlet dem i hele natt for å se om jeg finner noe info om dem i det hele tatt! Men jeg merker ganske godt at jeg ikke er norgesmester i googling.. haha!

 

Men det jeg vet om familien er at vertsmor heter Diane Amundson, og vertsfar heter Chad Amundson. Jeg har fått to yngre vertssøstre, Danielle (7), og Mekenna (6). Og to hunder og en katt!

 

Jeg skal gå på Menomonie High School, som ligger 3 miles fra der jeg skal bo. Så nå blir det gul skolebuss til skolen vær eneste dag! Wohooo. Har egentlig alltid drømt om å kjøre de gule skolebussene! haha.

 

'Area representativ'  heter Cindy, og kontakt personen min er en mann som jobber på skolen som heter Frank!

 

COMMUNITY INFORMATION
The community is small town. The nearest big city is Eau Claire (25 miles). The Closest arrival airport is EAU , in the city of Eau Claire , WI. Points of interest in the community: WI Dells, Lake Superior, many lakes, parks, rivers, snowboard and ski hills, Mall of America and Valley Fair across the Minnesota border.

 

Det var litt av det som det sto i mailen, MALL OF AMERICA <3 haha.

 

Ellers så er det samme klima der som i Norge.... jippi! Også ligger det 71 meter over havet, vis noen lurte. Kommer tilbake med mer info når jeg har snakket litt med vertsfamilien og fått vite litt mer og sånn!

 Konfbilde fra 09'

 

Er det i det hele tatt noen andre som har fått familie? Føler at jeg er den første! haha.
JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!!!!!

Herregud, nå kan jeg virkelig hoppe opp på bordet å skrike! Søknaden min har vært godkjent i kun 9 dager, og jeg HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!!!

 

Neste år skal tilbringes her;

 I Menomonie, Wisconsin!

Herregud jeg er så sykt gira nå! Skriver et innlegg i morgen eller noe om skolen, byen og vertsfamilien!

Sykt glad nå!
Hei! I slutten av august reiser jeg til Wisconsin for å være utvekslingselev der kommende skoleår. Reiser med Explorius, og har ISE i USA. Facebook: Marie Lian Mail: lian293@hotmail.com


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits