FØRSTE SKOLEDAG OG MIN FØRSTE FOTBALLKAMP!

I går hadde jeg min første skoledag på High School. Dagen startet 05.45, for bussen hentet meg 6.30! Woop. Jeg var den første som ble plukket opp av bussen, så satt egentlig helt i min egen verden med musikk helt til nestemann ble plukket opp. Ble skikkelig overrasket da jeg så at det var Ashlea! Hun er en av jentene jeg har skypet med, så nå har jeg selskap på skolebussen vær dag frem til hun får lappen :-) Når skolebussen hadde kommet frem til skolen, måtte vi vente til alle bussene hadde parkert før vi kunne gå av, skikkelig teit for da ble det bare en stor klynge som skulle inn gjennom samme dør, menmen.

All alone on the bus, 6.30am...

Min første time var US History 2, kjenner ingen i den klassen enda så jeg bare satt der på en måte, men det går seg til! Likte læreren veldig godt og :-) Neste time var Adult Rec, herregud for et styr det var for å finne den klassen. Vi hadde først fått beskjed om å møte på rom 116, men ingen var der, så fikk vi beskjed om å gå til Fieldhouset, men ingen var der heller, så fikk beskjed om å gå til den lille gymsalen, men ingen var der heller. Så var det en lærer som ringe rundt på halve skolen før hun fant ut at vi skulle til rom 109. Vi var 4stykker tror jeg, så vi kom 20 minutter for sent, men det gikk greit siden det var første dag. Kjente heller ingen i den klassen her, men møtte en på fotballkampen senere på kvelden som jeg snakket litt med!  

Så var det en klasse som heter INTRO Fashion & Design, var helt ok klasse, kjente heldigvis et par stykker her! Læreren var litt spess, menmen, jeg overlever 16 uker :-) Etter det har jeg Tysk 3, tror faktisk dette kommer til å bli en av favorittklassene mine! Tysklæreren var kjempe morsom, og det var svæær klasse, 31 elever tror jeg! Jeg er vant til en tyskklasse på 8 stykker liksom.. Så den klassen likte jeg! Så var det INTRO Interior Design, samme lærer, 6 utvekslingsstudenter i den klassen. Helt ok klasse det og! 

Etter det var det lunch, jeg har B-lunch, noe de fleste jeg kjenner også har. Vi er 450++ som spiser lunsj samtidig, kantina er stor, men ikke stor nok.. Heldigvis har vi to kantiner, så får delt det litt opp! De har ikke så god mat der, så kommer nok til å ta med mat hjemmefra fra og med neste uke. Geometry var neste klasse, den skal jeg helt klart bytte til noe annet! Var bare freshments der, og læreren var den kjedeligste jeg noen gang har hatt på noen skole. Så skal bytte til en annen matteklasse. Siste fag-time var Engelsk 3, likte denne klassen også skikkelig godt! Læreren var kjempe morsom :-) Etter det var det Power Hour, som egentlig bare er en klasse hvor man skal gjøre lekser eller lese i en bok. Men i går så så vi først en film som viste at det var mulig å komme seg fra ene enden av skolen til den andre på mindre enn fem minutter (har 5minutter mellom klassene). Resten av timen var bare kleint. Læreren sto der og snakket masse, og prøvde å få klassen til å si noe, men ingen sa et ord. Haha, vanskelige å forklare, men det var bare sykt kleint. Haha..

Var ikke trening i går pga. fotball kampen, så jeg måtte ta bussen hjem. Skolebussene våre kjører både High School folk, og de fra barneskolen. Så vi var 4 eller 5 fra High Schoolen som skulle med den bussen, og resten var stappa med barneskoleunger. Vi stoppet på en annen skole, og plutselig forsvant alle barna fra barneskolen, men da kom det 60 andre småunger på. Og var selvfølgelig den siste som ble sluppet av. Så det var jo gøøy... Men kom meg hjem. Klokka var fem eller noe når jeg kom hjem, bussen var en halvtime forsinket siden det var første dagen (Glad jeg har treninger etter skolen så jeg slipper det her flere ganger!), hadde en time på meg til å spise og slappe av før jeg måtte dra på fotballkampen!

Det her var skikkelig Amerikansk, vi fikk ikke gå på skolebussen før alle bussene hadde parkert. Og når alle var på, og bussene klare til å kjøre starten den borteste bussen, så den neste, og neste osvosvosv. hehe

All the kids....

Ashlea :-)

Trøtt, hehhe

The bus in my driveway! 

Og så var det fotballkampen! Jeg hadde avtalt og møte Lena (utvekslingselev fra Sveits), og noen av junior-jentene utenfor stadioen, før vi gikk inn. Menomonie skulle spille mot Cheppewa Falls, som tydeligvis er "erkerivalen", vis jeg forsto riktig. Var hjemmekamp, og stadioen var fullpakket! Vi sto rett bak rundt 20 seniors som hadde kledd seg ut i 80-tallskostymer, og rett over cheerleaderne og, så vi hadde bra plasser! Jeg og Lena hadde jo aldri vært på noen Amerikansk fotballkamp før, så vi ble skikkelig satt ut når vi så hvor mye liv det var! Kampen var sykt spennende, Cheppewa fikk første touchdown + ekstrapoeng, så fikk vi touchdown men ingen ekstrapoeng. Så stillingen var 7-6 til Cheppewa til halftime. I tredje kvarter tok det seg opp, først fikk Cheppewa Touchdown, men ingen ekstrapoeng. Så stillingen var 13-6 til dem. Så fikk vi touchdown, og enda en touchdown. Også fikk jeg ikke helt med meg hvorfor vi fikk tre poeng til, men vi vant hvertfall 20-13! 

Var utrolig morsom kamp, og ikke minst spennende! Og så gøy at vi vant! Go Menomonie! 

Lena og meg :-) 

 


  1 kommentarer på "FØRSTE SKOLEDAG OG MIN FØRSTE FOTBALLKAMP!"

Postet av: marianne - LIVING IN USA
Så kult! Skolen min har ikke fotball, så må dra til en annen skole... Starter på tirsdag, gleder meg kjempemasse! :D
03.sep.2011, 19:24
URL: http://marianneinamerica.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  André i South Carolina, 2011/2012
  Caroline i Oregon, 2011/2012
  Cathrine i Arizona, 2011/2012
  Frida i Australia, 2011-2013
  Gro i Illionois, 2011/2012
  Kaja i Utah, 2011/2012
  Lene i Tennessee, 2011/2012
  Simen i Spania, 2011/2012

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits