FORBEREDELSER OG OMRÅDEREPRESENTANT

Får flere spørsmål om jeg kan blogge mer, og skrive om forberedelser osv. Og jo, selvfølgelig kan jeg det! Men er ikke så kjempe masse nytt å skrive om vær eneste dag. Men jeg kan prøve!

For 1 uke siden sendte jeg mail til områdereprestanten min, og i dag fikk jeg svar. Dette var det jeg fikk som svar;

Hi Marie
I am sorry this did not get this to you sooner.  It was nice to hear from you.  I really think you will have a great time with your family in Menomonie.  There is a boy from Mexico -German girl-Brazil girl coming also to Menomonie High School this year.  When you come just have a good time.  I work in a Jewelry store in Au Claire about 20 minutes from Menomonie.  My husband is a Cop in the city of Mondovi where we live.  I have one Brother and Kerry has two sisters.  We have two Nephews and one niece.  We are looking forward to you coming.  Any time you need anything please feel free to call.  Have a safe trip here.
Thanks
Cindy

 Hun virker som en veldig hyggelig dame, og har vært områderepresentat før, så regner med at hun har god erfaring heldigvis :-) Det står også har det bare er 4 utvekslingsstudenter på Menomonie i år! Jeg har jo hørt fra andre som har vært på Menomonie, og kontaktpersonen på skolen at det pleier å være over 20 utvekslingsstudenter der vært år! Så det må jeg ærlig si at var en stor lettelse :-) 

 

mig mig mig och bara mig

Mens jeg er i USA så skal mamma og pappa pusse opp rommet mitt, så de første ordentlige forberedelsene mine blir å rydde soverommet mitt. Nøye. Alt dill dall som jeg egentlig ikke trenger å ha der skal ut, jeg skal bare stå igjen med det absolutt nødvendigste.Når det kommer til klær hadde jeg som mål å tømme det helt, så det ikke var noen ting igjen, men det tror jeg at jeg skal legge til side. Selvfølgelig, skapet skal IKKE være fullt når jeg kommer hjem igjen, men kan ikke gi bort ALLE klærne jeg ikke kommer til å ta med meg. Har et par venninner som skal få komme å plukke litt hvertfall :-) Så i løpet av uken skal jeg, mamma og pappa velger farger som rommet mitt skal males i! Er også litt småsnakk om å pusse opp hele ganger og få ny trapp her i huset, siden det er så stygt og dystert nå. Skikkelig 80-talls.. hahah. Så kan godt hende det er masse forandringer her når jeg kommer hjem! Og det gjør ikke noe :-) hehe.

Det var det for nå, vis jeg finner noe å skrive om så kan jeg legge ut et innlegg i morgen og. Men som sagt, skjer ikke så kjempe masse nå. Bare venter :-)


  1 kommentarer på "FORBEREDELSER OG OMRÅDEREPRESENTANT"

Postet av: Lise
Kan du ikke legge ut bilde av huset ditt?
15.aug.2011, 21:34

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - André i South Carolina
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Lene i Tennessee
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits