9 DAGER!!!!

Heeei!! Nå er dagene igjen i Norge endelig et ensiffra tall. Rart, men samtidig utrolig deilig. Nå er ventetiden snart over! Vertsfamilien styrer virkerlig nå de siste dagene før jeg kommer, vertsmor måtte til Las Vegas en tur på noen møter, så vertsfar må styre alene. Med hva da tenker dere? Hehe, jo nå skal dere høre. 

Vertsfamilien min skal arrangsjere et Finally got here party for meg når jeg kommer, eller dagen etter at jeg kommer siden jeg lander så sent på tirsdagen. Det skal være hos en jente jeg har snakket masse med, som foreldrene er gode venner av vertsfamilien, fordi moren der liker å arrangsjere sånne "get-togethers". Så Morgan, hun jeg har snakket masse med, skal invitere noen av venninnene sine og noen av de andre jentene jeg har snakket med. I tillegg skal foreldrene deres komme så vertsforeldrene mine kan få bli kjent med både foreldre og jentene jeg kommer til å være mest med. De har jo bare to små jenter på 6 og 8, så de er jo ikke akkurat in i den High School kretsen, men det skal forandres på nå, hehe! Så Hos Morgan skal vi grille og ha bonfire, og bli kjent. Gleder meg kjempe masse, og det er en PERFEKT start syns jeg :-) 

Jeg kommer som sagt på en tirsdag, og på onsdag så er finally got here partyet. Og den første helgen jeg er der så skal hele familien på camping med kusiner, tanter og onkler. Vi skal sykle til campingen (håper det ikke blir alt for langt, for kondisen er så dårlig som den kan få blitt. Når man har vært ute i over et år med skade.. hehe, "frisk" nå da!) og bo i en hytte, eller et telt. Er ikke helt sikkert, vet ikke så mye egentlig om den turen. Ved hvertfall at det er ved en av The Great Lakes! Vi skal padle kajakk i løpet av turen, sykle masse, and just have a really great time! 

Aaah, er så gira!! Vertsfamilien er virkelig den beste jeg noensinne kunne fått. De tar det her virkelig på alvor og legger alt i at jeg skal få et KANON år. Jeg reiser med Icelandair over, og jeg har skjønt at de bare kan ha 20kg i bagasjen, noe som er lite, hvertfall for meg. Så jeg må mest sannsynlig do some serious shopping when I get there! Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å ta med shampoo, balsam, såpe og alt mulig sånn som veier en del. Og det jeg fikk som svar til det var "Don't worry about that! We got tons of that here, so you can just have that. And bring what you can, and we'll go shopping for the rest. Remember, Diane get's 50% of at clothes from GAP. So we can go there! And Mall of America is just an hour away, so don't worry at all:)!" aaah, I love them!

Også fikk jeg avskjedsgave fra mamma og pappa i sted! En rød minlaptop! Digger den :-))

 

That's it for now. Må vel begynne å pakke om ikke så alt for mange dagene og, heheh 

 

Ser forresten veldig godt at dere er inne her, så dere kan godt legge igjen en kommentar mens dere er her og ;-)))


  4 kommentarer på "9 DAGER!!!!"

Postet av: Katharina
Åå!! Heldiggris, for en suuuper familie du har fått! Gleder meg veldig til å hørre hvordan alt blir når du kommer over atlanteren! ;D
14.aug.2011, 14:04
Postet av: victoria
åhh, høres helt herlig ut ! :)
14.aug.2011, 14:42
Postet av: Maria L
Hei :) Leser bloggen din fast, og synes den er intresang. men det eneste jeg ikke fatter er hvorfor du gidder å dropple sl camp i nyc. samme om du kommer noen dager for sent til skolen? NYC er jo det gøyeste med hele greia sier mange :)
14.aug.2011, 14:43
Postet av: Marie Lian
Maria L: Explorius hadde lovt meg avreisedato og soft landing camp den 23. august, så vertsfamilien hadde planlagt en camping tur blandt annet første helgen jeg er der. Men så ombestemte Explorius seg, og ville heller sende meg senere, og da ville jeg gått glipp av camping turen og heller bare blitt sendt rett på skolen. Verken jeg, mamma og pappa, eller vertsfamilien syntes noe om det, så vi ble enige om å dra den 23. i stedet, som jeg hadde blitt lovt! Men da fikk jeg ikke lov å dra på Soft Landing camp. Kjipt at jeg går glipp av den, men sånn er livet. Møter jo mange på Hawaii i mars :) Også skal jeg jo til New York i Juni, så jeg får jo opplevd byen uansett! Også har jeg jo Mall og America rett ved der jeg bor, så får shoppa fra meg :)

Har jo tross alt hatt denne vertsfamilien siden begynnelsen av Januar, og er sykt lei av å vente nå. Så vil liksom møte dem så fort som mulig! Hadde jo aldri fått den starten jeg får nå vis jeg hadde dratt til New York, så angrer ikke :):)
14.aug.2011, 16:31
URL: http://mmarieiusa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorierFør avreise!
Vertsfamilien min!

linker


AFS - Hanna i Arkansas
EF - Cathrine i California
EF - Charlotte i California
EF - Ingeborg i Arizona
Explorius - André i South Carolina
Explorius - Cathrine i Arizona
Explorius - Hanne i California
Explorius - Hanne i California
Explorius - Lene i California
Explorius - Lene i Tennessee
Explorius - Marte i Alabama
Explorius - Veronica i California
Speak/Aspect - Julie i Arizona
Speak/Aspect - Kaja i California
Speak/Aspect - Synne i Arizona

design


Designet er laget av Katrine.

hits