19 DAGER

Om 20 minutter, er det 19 dager til jeg drar..

Sykt å tenkte på at jeg bare har 20 dager igjen her i Norge! Sykt å tenke på at det er mange som har dratt allerede egentlig. Og startet på skolen! Jeg har jo fått flybilletter nå, eller for et par uker siden, mens jeg var i Thailand, drar 14.45 fra Gardermoen til Reykjavik, så er det en times venting før jeg setter meg på flyet til Minneapolis. Nå skjer det snart altså... Jeg må si ha det til alle vennene mine dagen før jeg drar, for alle er jo på skolen når jeg drar. Så det blir bare meg, mamma og pappa den 23. august. Hadde håpet på å få sagt ha det til hvertfall Ingrid på dagen, men det går jo ikke. Så nå kjenner jeg at jeg gruer meg kjempe masse til både 22. og 23. august. 

Men samtidig er jeg veldig glad for at jeg drar såppas sent, jeg får møtt Lisa, tremenningen min, som jeg bare hadde fått mulighet til å møte den uken her pga. Norway Cup. Lotte kommer til meg fra Åfjord for å være her noen dager før hun drar videre til Bulgaria. Jeg satser på å få en tur til Sylling å få møtt alle der en siste gang før jeg drar. Og ikke minst alle her hjemme i Oslo. 

Jeg gleder meg veldig der i mot til endelig å få møte den fantastiske vertsfamilien min! Fikk forresten en mail av dem, hvor de skrev hvor lettet de var for at jeg var i Thailand 22. juli! Jeg bor jo i Oslo, og hvem vet, vis jeg hadde vært hjemme den dagen så kunne det vært fullt mulig at jeg var i sentrum. Var forresten å så på alle blomstene nede i byen i går. For et fantastisk land vi bor i. Det beste i folk kommer virkelig frem i en sånn her situasjon! Å lese alle lappene, diktene og hilsnene folk har skrevet og lagt ned sammen med en rose var utrolig flott og rørende.

Vis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen

♥♥♥♥♥♥

Og til dere som spør om når jeg skal få gjort ferdig alle lenkene og sånn; det kommer, en dag, kanskje... hehe! Kan hende at jeg bare lenker de bloggene som jeg leser, og ikke 173 blogger som jeg ikke leser :-) 

 

Ble et rotete innlegg som vanlig. 

 

Snakkes!

 


  0 kommentarer på "19 DAGER"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorierFør avreise!
Vertsfamilien min!

linker


AFS - Hanna i Arkansas
EF - Cathrine i California
EF - Charlotte i California
EF - Ingeborg i Arizona
Explorius - André i South Carolina
Explorius - Cathrine i Arizona
Explorius - Hanne i California
Explorius - Hanne i California
Explorius - Lene i California
Explorius - Lene i Tennessee
Explorius - Marte i Alabama
Explorius - Veronica i California
Speak/Aspect - Julie i Arizona
Speak/Aspect - Kaja i California
Speak/Aspect - Synne i Arizona

design


Designet er laget av Katrine.

hits