THAILAND!

Endelig er jeg koblet opp på et internett som ikke er trådløst, så pcn til mamma ikke detter ut hele tiden. Så NÅ blir det blogging! 

Thailand er fantastisk, et av de beste landene jeg noensinne har vært på. Har vært i en liten by som heter Bangsaen en sime sør for Bangkok i to uker frem til nå. Bodde på noe som heter Scandinavian Village, som var en slags "camp", om man kan kalle det det, for alle oss som skulle i bryllupet. Akuratt nå sitter jeg på Lebua State Tower i Bangkok, vi har hotellrom (eller suite, siden det er et suite hotell) i 55. etasje, og har utsikt over halve Bangkok, sick! se her:Og det her er bare en liten del.

Men jeg kan jo starte fra begynnelsen. Vi tok først flyet fra Gardermoen til Schiphol, Amsterdam (GIGANTISK FLYPLSS!!), for så å ta en 11 timers flytur hit til Bangkok, gikk overraskende greit, og tiden fikk mye fortere enn jeg trodde :) Vi ble plukket opp av verdens søteste sjåfør. Bilturen til Bangsaen tok rundt en time, utrolig morsom biltur egentlig, så så masse nytt og ukjent på veien. Og fant fort ut at her i Thailand finnes det ikke trafikk regler. Første dagen var jeg bare trøtt, er egentlig alt jeg husker. Sovnet klokken ni eller noe, og sov i over 13 timer, deilig!

Vi lå noen timer i sola før vi dro inn på et senter som heter Laemtong, er nesten bare sånne bittesmå sjapper der, men jeg fant utrolig masse fint! Og det koster jo ingenting her, så har jo gått helt amok når det gjelder shopping her. Kjøpte f. eks. et par Converse i sted til 1200 Bath, og delt på 5 så er det 240 kroner! Og du får en kjempe fin kjole til 200 Baht, altså 40 norske kroner. 

Jo, den andre kvelden så var vi ute å spiste på et fem stjerners hotel som heter Tide tror jeg, og etter det sang vi karaoke. Ikke at noen var så flinke, bortsett fra bruden som har en helt RÅ stemme! Men gøy var det. Noen bilder fra kvelden:Elise og Thea, kusiner til bruden. Kjempe søte :-)


Ingilvd, også kusine :-) 

Vi ankom forresten Bangsaen på en fredag. Og bildene over er fra lørdag! Søndagen og mandagen gjorde vi ikke stort, lå egentlig bare og latet oss og slikket sol ved bassenget. På tirsdagen dro vi inn til Bangkok for å besøke Grand Palace og ta longtailboat på elven her. Grand Palace var ikke annet enn varmt, var fint og da, men veldig varmt.. Longtailboat der i mot var utrolig morsomt! Vis man ser bort i fra at jeg fikk en stor bølge av det kloakkvannet over meg så.. Haha skikkelig ekkelt. Var også veldig interessant og se forskjellig på fattig og rik langs elven. På den ene siden kunne man se store flotte husene på den ene siden, og masse helt falleferdige slum boliger på den andre siden. Vi så også 6 eller 7 sånne svære øgler langs elven! Bilder:
 


Ble veldig mange bilder, og et langt innlegg, så får holde for nå! Kommer mer så fort jeg orker. Er egentlig ganske syk.. heheh. Klokken er straks ti på kvelden er nede nå, så nå skal jeg sette på en film før jeg legger meg :-) Natta!


  1 kommentarer på "THAILAND!"

Postet av: Kesia Olsen i Florida
Jeg vil også til Thailand! :(
29.jul.2011, 21:13
URL: http://www.kesiafl.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - André i South Carolina
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Lene i Tennessee
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits