AVREISEDATO OG VISUM

Visum har kommet i posten, så nå er jeg både garantert  USA og Thailand! Lykke. 

EDIT: Har bestemt meg, og skal IKKE dra på soft landing camp. Avreisedato er ikke bestemt enda

Har også fått avreisedato i dag! Den 26. August! Jeg syns det er altfor sent.. jeg var jo forberedt på den 23. august.. Vis jeg drar den 26. får jeg bare 1 dag med familien før jeg begynner på skolen. Linda i Explorus sa jo at jeg mest sannsynlig kommer til å reise den 23. fordi det var den som passet best, og det står til og med noen papirer at vi vil ha med der MINST 5 dager før skolestart! Så akkurat nå er jeg litt små depp... Hadde ikke forventet å måtte vente så lenge... Nå ble det brått 53 dager i stedet for 50. 

Jeg kan få dra tidligere, men da går jeg glipp av soft landing camp i New York. Akkurat nå tenker jeg sånn at jeg ikke vil på soft landing camp, vil heller til familien. Det eneste som skjer i New York er jo se på forskjellige turist attraksjoner og shopping.. Jeg skal jo til New York senere det året med mamma og pappa, og jeg har jo Mall of America en time unna med all slags shopping muligheter der. Og vis jeg drar tidligere til familien så kan det alltids hende at vi tar oss en tur til Mall og America :-) 

Hva syns dere? Jeg vet det er mye det der å reise sammen med en gjeng som er i samme situasjon og sånn.. Men jeg vil så gjerne til vertsfamilien! 

Så jeg trenger litt hjelp fra dere, hva syns dere :-) ? 
  11 kommentarer på "AVREISEDATO OG VISUM"

Postet av: marianne - (soon) LIVING IN USA
Heldig, sendte søknaden i dag jeg. Så venter på familie og skoleplass (selv om jeg tror jeg har skoleplass), må søke om visum senere i sommer.. :c
04.jul.2011, 15:46
URL: http://marianneinamerica.blogg.no
Postet av:
hadde valgt tid med vertsfamilien:) det er jo de du skal bo til og jeg ville ha blitt mest mulig kjent med de før skolen begynte.
04.jul.2011, 15:47
Postet av: kristine
Ville heller møtt familien :)
04.jul.2011, 15:59
URL: http://kristineinus.blogg.no
Postet av: Kesia Olsen i Florida
26. august er den fineste dagen i året, nemlig bursdagen min! hihi :) Jeg syns du burde dra til vertsfamilien, jeg.
04.jul.2011, 16:01
URL: http://www.kesiafl.blogg.no
Postet av: Eline i Oregon, USA
Jeg ville dratt til NYC :)

Du kommer til å bli godt kjent med familien uansett, så 3 dager kommer nok ikke til å spille så stor rolle i lengden selv om det selvfølgelig hadde vært fint med noen ekstra dager der før skolen begynner.. lykke til med valget :))
04.jul.2011, 16:36
URL: http://elineiusa.blogg.no/
Postet av: marie og sigrid
Vi synes du absolutt burde velge soft landing camp! det er en bra muliget til å venne deg til miljøet og språket, i tillegg til at det er en god overgang fra Norge til et fremmed land;)New York er også en fantastisk by som du kan oppleve med personer som er i samme situasjon som deg!
04.jul.2011, 17:03
Postet av: Eline i Oregon, USA
SV; skjønner valget ditt godt, og siden du uansett får dratt til NY er det jo ikke såå viktig,, bare du er fornøyd med valget ditt så er det jo bra! Uansett så blir det nok supert å komme til familien tidlig :D

Men hva sa explorius at var grunnen til at du drar 26, og ikke 23? hvis du drar 23 virker det jo som at det er perfekt tid mellom ankomst og skolestart...
04.jul.2011, 19:16
URL: http://elineiusa.blogg.no/
Postet av: Eline i Oregon, USA
SV; åja, det er litt rart at de ikke lar deg dra 23, menmen. når du kommer til familien din kommer du nok til å være så glad at du glemmer NY! :D og NYC forsninner jo ikke!
04.jul.2011, 19:40
URL: http://elineiusa.blogg.no/
Postet av: hmljiusa
Skjønner at det er kjipt! Men du er i hvertfall ikke den eneste. www.madeleniusa.blogg.no kommer to dager før skolen (ho drar 2. sept, (mens vertsbroren fra Tsjekkia kommer 25 august eller noe! En annen venninne drar 12, også begynner skolen 1! Men det tror jeg kanskje er ho, Explorius sender ho vel ikke så ho kommer 2 uker etter skolestart! Personlig tror jeg at jeg hadde valgy NY, men jeg håper jeg slipper å bli satt i den situasjonen :)
04.jul.2011, 21:24
URL: http://www.hmljiusa.blogg.no
Postet av: Marie
Jeg tror du gjør rett i å droppe campen i NY og heller dra til vertsfamilien så tidlig som mulig. Jeg tror det er best å bli kjent med vertsfamilien din så tidlig som mulig før skolestart, det kan jo hende at du blir veldig opptatt med skole, bli kjent med nye folk, henge med nye venner som vil ha deg med på ting, og da er det veldig greit å ha hatt litt tid med vertsfamilien først. Det er tross alt de du skal bo et år sammen med, og da er det kjipt hvis du føler at dere ikke får god nok kontakt. Jeg har ikke vært på utveksling selv, men en av mine beste venninner var i Minnesota 2009/2010, og vertsfamilien hennes betydde alt for henne det året! :-)
05.jul.2011, 12:40
URL: http://www.marieandmakeup.blogg.no
Postet av: Anonymous
HADDE ALDRI DROPPA SL CAMP!
20.jul.2011, 12:53

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010


kategorier


 • » Før avreise!
 • » Vertsfamilien min!


 • linker


  AFS - Hanna i Arkansas
  EF - Cathrine i California
  EF - Charlotte i California
  EF - Ingeborg i Arizona
  Explorius - André i South Carolina
  Explorius - Cathrine i Arizona
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Hanne i California
  Explorius - Lene i California
  Explorius - Lene i Tennessee
  Explorius - Marte i Alabama
  Explorius - Veronica i California
  Speak/Aspect - Julie i Arizona
  Speak/Aspect - Kaja i California
  Speak/Aspect - Synne i Arizona

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits